ماده 5 اساسنامه سازمان دامداران متحرک

از ویکی حقوق
نسخهٔ تاریخ ‏۸ سپتامبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۹:۵۷ توسط Itbot (بحث | مشارکت‌ها) (صفحه‌ای تازه حاوی «'''ماده ۵ اساسنامه سازمان دامداران متحرک مصوب ۱۳۵۳,۱۲,۰۸:''' وظایف و اختیارات سازمان بشرح زیر است: الف –مطالعه و شناسائی امکانات و نیازمندیهای دامداران متحرک در مورد امور دام و اسکان. ب – تهیه و تنظیم و اجراء و نظارت بر اجرای طرحهای عمرانی و نوس...» ایجاد کرد)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)
پرش به ناوبری پرش به جستجو

ماده ۵ اساسنامه سازمان دامداران متحرک مصوب ۱۳۵۳,۱۲,۰۸: وظایف و اختیارات سازمان بشرح زیر است:

الف –مطالعه و شناسائی امکانات و نیازمندیهای دامداران متحرک در مورد امور دام و اسکان.

ب – تهیه و تنظیم و اجراء و نظارت بر اجرای طرحهای عمرانی و نوسازی مربوط بامور دامداران متحرک. سازمان میتواند اجرای طرحهای عمرانی و نوسازی مربوط بامور دامداران متحرک را با مسئولیت خود باشخاص حقیقی یا حقوقی واگذار کند.

ج – فراهم آوردن موجبات اسکان دامداران متحرک، با همکاری وزارت کشور.

د – تهیه و تنظیم و اجرای برنامه های مربوط به صنعتی کردن دامداری عشایری و اصلاح روشهای بهره برداری از منابع دامی از طریق ایجاد ایستگاههای استقرار دام، انتظار دام، پرواربندی و تأمین علوفه زمستانی دام و ایجاد کشتارگاههای صنعتی و سردخانه ها و کارخانجات تهیه غذای دام و تبدیل فرآورده های دامی رأسا یا از طریق ارشاد و کمک در جهت تأسیس تعاونیها و شرکتهای سهامی دامداری.

ه – احداث و نگاهداری گذرگاه و آبشخوار و پناهگاه و انبارهای ذخیره علوفه دام و تأمین آب رأسا یا با خودیاری عشایر.

و – نظارت بر نحوه چرای دام در مراتع عشایری از لحاظ رعایت ضوابط فنی و علمی مرتع داری در جهت حفظ مراتع کشور.

ز – کمک به ایجاد واحدهای تولیدی تعاونی و گروهی نظیر علوفه کاری، مرغداری، تولید عسل، سبزیکاری و کشت گیاهان صنعتی و صنعتی کردن این نوع تولیدات از طریق احداث تأسیسات زیربنائی رایگان، خدمات رایگان و اعطای وام.

ح – تهیه و تنظیم و اجرا یا همکاری در اجرای برنامه های آموزش دامداران متحرک در مورد تغذیه دام، استفاده صحیح از مراتع دامداری، دامپروری، بهداشت محیط خدمات دامپزشکی، توسعه صنایع دستی و پیشگیری از امراض دامی.

ط – کمک به بازاریابی، حمل و فروش فرآورده های دامی و صنایع دستی دامداران متحرک اسکان یافته.

ی – فراهم کردن تسهیلات اعتباری در حد برنامه های مصوب و نظارت بر مصرف آن.

ک – کمک به تشکیل تعاونیهای تولید، توزیع، مصرف در مناطق دامداران متحرک اسکان یافته.

ل – همکاری با سایر سازمانهای دولتی و غیر دولتی جهت ایجاد هماهنگی در برنامه های عمرانی و آموزشی مناطق دامداران متحرک اسکان یافته.