بیت‌کوین؛ انقلابی در تأمین مالی تروریسم: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(صفحه‌ای تازه حاوی «'''بیت‌کوین؛ انقلابی در تأمین مالی تروریسم''' نام مقاله ای از امیر فامیل زوار جلالی و عباسعلی کدخدایی بوده که در شماره نهم دوره پنجم (فروردین 1403) فصلنامه حقوق فناوری های نوین منتشر شده است. == چکیده == تأمین مالی تروریسم مهم‌ترین بعد در ر...» ایجاد کرد)
 
(+ 10 categories using HotCat)
 
خط ۱۷: خط ۱۷:


* [[ماده 2 کنوانسیون مبارزه تامین مالی تروریسم]]
* [[ماده 2 کنوانسیون مبارزه تامین مالی تروریسم]]
[[رده:مقالات منتشر شده در سال 1403]]
[[رده:مقالات فصلنامه حقوق فناوری های نوین]]
[[رده:مقالات شماره نهم دوره پنجم فصلنامه حقوق فناوری های نوین]]
[[رده:مقالات امیر فامیل زوار جلالی]]
[[رده:مقالات عباسعلی کدخدایی]]
[[رده:مقالات حقوق عمومی]]
[[رده:مقالات حقوق بین الملل]]
[[رده:مواد قرمز]]
[[رده:بیت کوین]]
[[رده:تروریسم]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۹ آوریل ۲۰۲۴، ساعت ۲۳:۴۵

بیت‌کوین؛ انقلابی در تأمین مالی تروریسم نام مقاله ای از امیر فامیل زوار جلالی و عباسعلی کدخدایی بوده که در شماره نهم دوره پنجم (فروردین 1403) فصلنامه حقوق فناوری های نوین منتشر شده است.

چکیده

تأمین مالی تروریسم مهم‌ترین بعد در رشد تروریسم و مبارزه با تأمین مالی تروریسم مهم‌ترین جنبه برای خشکاندن ریشه‌های تروریسم است. به هر میزان که اقدامات دولت‌ها و سازمان‌های بین‌المللی مالی و غیرمالی در مبارزه با شیوه‌های سنتیِ تأمین مالی تروریسم به موفقیت منجر شود، گذرکردن تروریست‌ها از شیوه‌های سنتی و روی‌آوردن به فنّاوری‌های جدید مالی بیشتر خواهد شد. ارزهای مجازی و در رأس آن، بیت‌کوین با توجه به ویژگی‌هایی همچون گمنامی، ایجاد لایه‌های امنیتی و غیرمتمرکزبودن ازجمله نوآوری‌های مالی هستند که مجرمانی مانند تروریست‌ها برای سرمایه‌گذاری و نیز تأمین مالی خود به آن نظر دارند. در این مقاله، با مطالعه‌ای دقیق خواهیم دید که بیت‌کوین صرف‌نظر از این‌که به‌منزلۀ ارزی معتبر در آینده تلقی خواهد شد، چگونه با تغییر سیستم‌های مالی باعث جذابیت برای شبکه‌های غیرقانونی می‌شود و انقلابی در تأمین مالی تروریسم ایجاد می‌کند.

کلیدواژه ها

  • فنّاوری‌های مالی
  • بلاکچین
  • ارزهای مجازی
  • بیت‌کوین
  • تأمین مالی تروریسم

مواد مرتبط