تعیین نظام حقوقی حاکم بر پروازهای تفریحی فضایی: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(صفحه‌ای تازه حاوی «'''تعیین نظام حقوقی حاکم بر پروازهای تفریحی فضایی''' نام مقاله ای از امینه فراستمند است که در شماره 32 (اذر 1396) فصلنامه پژوهشهای حقوقی منتشر شده است. == چکیده == صنعت گردشگری فضایی از نوظهورترین پدیده‌‌های موجود در عرصة فعالیت‌‌های فضایی می...» ایجاد کرد)
 
(+ 6 categories using HotCat)
 
خط ۱۸: خط ۱۸:
* [[کنوانسیون 1919 پاریس]]
* [[کنوانسیون 1919 پاریس]]
*
*
[[رده:مقالات منتشر شده در سال 1396]]
[[رده:مقالات امینه فراستمند]]
[[رده:فصلنامه پژوهشهای حقوقی]]
[[رده:شماره 32فصلنامه پژوهشهای حقوقی]]
[[رده:مقالات حقوق بین الملل]]
[[رده:مواد قرمز]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۷ مهٔ ۲۰۲۳، ساعت ۰۹:۴۳

تعیین نظام حقوقی حاکم بر پروازهای تفریحی فضایی نام مقاله ای از امینه فراستمند است که در شماره 32 (اذر 1396) فصلنامه پژوهشهای حقوقی منتشر شده است.

چکیده

صنعت گردشگری فضایی از نوظهورترین پدیده‌‌های موجود در عرصة فعالیت‌‌های فضایی می‌‌باشد. وسایلی که به منظور فرستادن انسان به فضا استفاده می‌‌شوند دارای ماهیت دوگانة هوافضایی هستند. به علاوه مرز بین هوا و فضا تاکنون مشخص نشده است. شوربختانه در اسناد حقوق فضا نیز هیچ اشاره‌‌ای به پروازهای تفریحی فضایی و نظام حقوقی حاکم بر آنها نشده است. موضوعات پیش‌‌گفته تعیین نظام حقوقی حاکم بر این پروازها را با مشکل دوچندان روبرو می‌‌کند. از این رو حقوقدانان برای تعیین نظام حاکم بر این قبیل پروازها، دو رویکرد فضایی و عملی را پیشنهاد داده‌‌اند. در این نوشتار بعد از بررسی دو رویکرد مذکور و تعیین نظام حقوقی حاکم بر پروازهای تفریحی فضایی به موضوع مسؤولیت شرکت‌‌های خصوصی متصدی پروازهای تفریحی خواهیم پرداخت.  

کلیدواژه ها

  • پروازهای تفریحی فضایی
  • صنعت گردشگری فضایی
  • پروازهای زیرمداری
  • پروازهای مداری
  • نظام مسؤولیت حاکم بر گردشگری فضایی
  • بیمة مسؤولیت در فعالیت‌‌های فضایی

مواد مرتبط