رای شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری درباره تاثیر عدم تامین اعتبار در دریافت حقوق و مزایا

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
رای شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری شماره ۹۵۰۹۹۷۰۹۰۵۶۰۱۰۷۰
شماره دادنامه۹۵۰۹۹۷۰۹۰۵۶۰۱۰۷۰
تاریخ دادنامه۱۳۹۵/۰۸/۱۶
نوع رأیرأی شعبه
نوع مرجعشعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری
شعبهانتقالی
گروه رأیاداری
موضوعتاثیر عدم تامین اعتبار در دریافت حقوق و مزایا
قاضیمحمدی
محمدکریمی

رای شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری درباره تاثیر عدم تامین اعتبار در دریافت حقوق و مزایا: عدم تامین اعتبار، مسقط حقوق مکتسب اشخاص در دریافت حقوق و مزایای قانونی خود نمی باشد.

رأی شعبه بدوی دیوان عدالت اداری

در خصوص شکایت شاکی علیه سازمان آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی ( ناحیه ۴ ) به خواسته الزام طرف شکایت به پرداخت اضافه تدریس با توجه به مراتب مذکور نظربه اینکه موضوع خواسته شاکی مورد اذعان طرف شکایت قرار گرفته ولی عدم پرداخت آن را عدم تأمین اعتبار لازم قلمداد کرده است از آنجاکه عدم تأمین اعتبار مسقط حق مسلم و مکتسبه مستخدم نمی تواند باشد به استناد آراء وحدت رویه شماره ۱۶۴-۷۰/۱۲/۲۰ و ۳۹۴-۸۹/۹/۲۹ هیأت عمومی دیوان عدالت اداری شکایت وارد تشخیص و حکم به الزام طرف شکایت به پرداخت ما بقی مطالبات شاکی بابت حق التدریس اضافی شیفت دوم صادر و اعلام می شود. رأی صادره به استناد ماده ۶۵ قانون تشکیلات و آئین دادرسی دیوان عدالت اداری ظرف ۲۰ روز از تاریخ ابلاغ قابل تجدیدنظر خواهی در شعب محترم تجدیدنظر دیوان عدالت اداری می باشد.

رئیس شعبه ۴ دیوان عدالت اداری - کریمی

رأی شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری

با عنایت به مجموع محتویات پرونده و اینکه تجدید نظر خواه در دادخواست تجدید نظر اظهار داشته به محض تامین اعتبار و تخصیص اعتبار لازم از سوی دولت و وزارت آموزش و پرورش پرداخت خواهد شد و دلیلی بر پرداخت ارائه نشده است و عدم تامین اعتبار با توجه به آراء وحدت رویه هیات عمومی دیوان عدالت اداری از جمله رای شماره ۹۵-۹۱/۲/۲۵ مسقط حق شاکی نیست دادنامه تجدید نظر خواسته مطابق موازین قانونی صادر شده و دلیلی که موجب نقض آن شود ارائه نگردیده است تجدید نظر خواهی غیر موجه تشخیص داده می شود با استناد به ماده (۷۲) قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری با رد تجدید نظر خواهی دادنامه تجدید نظر خواسته را تایید می نماید. این رای قطعی است.

مستشاران شعبه اول تجدیدنظر دیوان عدالت اداری

محمدی گودرزی