رای شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری درباره احتساب دوران خدمت وظیفه در سابقه بیمه: تفاوت میان نسخه‌ها

پرش به ناوبری پرش به جستجو
بدون خلاصۀ ویرایش
(صفحه‌ای تازه حاوی «{{جعبه اطلاعات رای شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری|شماره دادنامه=۹۴۰۹۹۷۰۹۵۵۵۰۰۱۵۹|تاریخ دادنامه=۱۳۹۴/۰۱/۲۵|نوع رأی=رأی شعبه|شعبه=شعبه ۵ تجدیدنظر دیوان عدالت اداری|قاضی=محمدرضا دلاوری{{سخ}}رحیم باقری زیاری{{سخ}}حسینی طباطبائی|موضوع=احتساب دورا...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۱: خط ۱:
{{جعبه اطلاعات رای شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری|شماره دادنامه=۹۴۰۹۹۷۰۹۵۵۵۰۰۱۵۹|تاریخ دادنامه=۱۳۹۴/۰۱/۲۵|نوع رأی=رأی شعبه|شعبه=شعبه ۵ تجدیدنظر دیوان عدالت اداری|قاضی=محمدرضا دلاوری{{سخ}}رحیم باقری زیاری{{سخ}}حسینی طباطبائی|موضوع=احتساب دوران خدمت وظیفه در سابقه بیمه|گروه رأی=اداری}}'''رای شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری درباره احتساب دوران خدمت وظیفه در سابقه بیمه''': مدت خدمت وظیفه مشمولان قانون تأمین اجتماعی پس از پایان خدمت و اشتغال مجدد در مؤسسات مشمول این قانون، جزء سابقه پرداخت حق بیمه بوده و اخذ حق بیمه بابت ایام خدمت وظیفه، فاقد وجاهت قانونی است.  
{{جعبه اطلاعات رای شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری|شماره دادنامه=۹۴۰۹۹۷۰۹۵۵۴۰۰۸۳۵|تاریخ دادنامه=۱۳۹۴/۰۴/۲۳|نوع رأی=رأی شعبه|شعبه=شعبه ۴ تجدیدنظر دیوان عدالت اداری|قاضی=منیژه اسکندری{{سخ}}علی اصغرجعفری ورامینی{{سخ}}سیدحسین بهرامی|موضوع=احتساب دوران خدمت وظیفه در سابقه بیمه|گروه رأی=اداری}}'''رای شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری درباره احتساب دوران خدمت وظیفه در سابقه بیمه''': مدت خدمت وظیفه مشمولین قانون تأمین اجتماعی پس از پایان خدمت و اشتغال مجدد در مؤسسات مشمول این قانون، جزء سابقه پرداخت حق بیمه ایشان محسوب می گردد.  


== رأی شعبه بدوی دیوان عدالت اداری ==
== رأی شعبه بدوی دیوان عدالت اداری ==


نظر به اینکه شاکی پیش از اعزام به خدمت نظام وظیفه، بیمه پرداز سازمان تأمین اجتماعی بوده و به دلالت گواهی شماره ... تامین اجتماعی (شعبه فیروز کوه ) مشارالیه بعد از اتمام خدمت سربازی نیز بیمه پرداز مشتکی عنه بوده و با توجه به اینکه به موجب ماده ۹۵ قانون تأمین اجتماعی، مدت خدمت مشمولین این قانون پس از پایان خدمت و اشتغال مجدد در موسسات مشمول این قانون جزو سابقه پرداخت حق بیمه آنها منظور خواهد شد و رأی وحدت رویه شماره ۱۱۳۰ مورخ ۱۳۸۶/۱۰/۲ هیات محترم عمومی دیوان عدالت اداری نیز مبین همین معناست؛ بنابراین خواسته، موجه تشخیص و مستندا به ماده ۹۵ قانون فوق‏ الذکر و رأی وحدت رویه یاد شده و با رعایت ماده ۱۱ قانون تشکیلات و آئین دادرسی دیوان عدالت اداری مصوب ۱۳۹۲، حکم به ورود شکایت دایر بر الزام مشتکی عنه به احتساب مدت خدمت سربازی شاکی در سنوات پرداخت حق بیمه بدون دریافت حق بیمه و استرداد وجود مأخوذه به مبلغ ... ریال مندرح در برگ ۱۵ پرونده از بابت پذیرش مدت خدمت نظام وظیفه در حق نامبرده صادر و اعلام می گردد. رأی صادره وفق ماده ۶۵ قانون تشکیلات و آئین دادرسی دیوان عدالت اداری ظرف ۲۰ روز از تاریخ ابلاغ قابل اعتراض در شعب تجدید نظر دیوان می باشد.  
در خصوص شکایت و خواسته آقای ج. ح. به طرفیت سازمان تأمین اجتماعی کردستان، مبنی بر اجرای ماده ۹۵ قانون تأمین اجتماعی و احتساب ۲ سال خدمت نظام وظیفه نامبرده جزء سابقه پرداخت حق بیمه، با توجه به مقررات ماده مزبور که مدت خدمت وظیفه مشمولین قانون تأمین اجتماعی را پس از پایان خدمت و اشتغال مجدد در موسسات مشمول قانون مذکور، جزء سابقه پرداخت حق بیمه آنان منظور نموده، شاکی نیز طبق محتویات پرونده و مستندات پیوست آن، واجد شرایط مندرج در ماده ۹۵ قانون مذکور بوده و دفاعیات سازمان مبنی بر اینکه با تصویب قانون اصلاح تبصره ماده ۱۴ قانون کار و استفساریه بعدی آن، نحوه محاسبه خدمت وظیفه به عنوان سابقه، موکول به پرداخت حق بیمه سهم بیمه شده از سوی شاکی می باشد، با توجه به رأی لازم الاتباع هیأت عمومی دیوان عدالت اداری، به شماره ۱۱۳۰-۱۳۸۶/۱۰/۲، غیر موجه تشخیص، ضمن رد دفاعیات مذکور، با اعلام عدم شمول تبصره اصلاحی فوق الاشعار نسبت به شاکی و افراد مشابه وی، و اینکه اثر قانون نسبت به آینده است و شاکی قبل از تصویب اصلاحیه، مشمول ماده ۹۵ قانون تأمین اجتماعی شده و داری حق مکتسب است، مستندا به مواد ۱۰ و ۱۱ قانون دیوان عدالت اداری مصوب ۹۲، حکم به ورود شکایت و الزام سازمان به انجام خواسته بر اساس مقررات فوق الاشعار، صادر و اعلام می گردد. رأی صادره ظرف بیست روز پس از ابلاغ، قابل تجدیدنظرخواهی در شعب تجدیدنظر دیوان عدالت اداری، مستند به ماده ۹۵ قانون مارالذکر می باشد.  


رئیس شعبه ۳۶ دیوان عدالت اداری - حسینی طباطبائی
رییس شعبه ۲۹ دیوان عدالت اداری  
 
بهرامی


= رأی شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری =
= رأی شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری =


نظر به اینکه اعتراضات تجدیدنظر خواه به کیفیتی نیست که اساس استنباط شعبه بدوی را مخدوش نماید و یا سبب تزلزل و نتیجتا نقض رأی معترض به شود و از آنجایی که دادنامه مورد اعتراض منطبق با موازین قانونی صادر شده است و از جهت رعایت اصول و قواعد دادرسی نیز عاری از اشکال و ایراد می باشد، لذا با رد تقاضای تجدیدنظرخواهی با استناد ماده ۷۱ قانون تشکیلات و آئین دادرسی دیوان عدالت اداری، رأی معترض به عینا تایید و استوار می گردد. رأی صادره قطعی است.  
ایراد و اعتراض موثری که موجب نقض رأی شعبه بدوی گردد، از ناحیه تجدید نظرخواه ابراز نگردیده و چون رأی معترض عنه منطبق با مقررات صادر گردیده است، مستندا به ماده ۷۱ قانون تشکیلات و آیین دادرسی، رأی معترض عنه عینا تأیید می گردد. رأی صادره قطعی است.  
 
رئیس و مستشار شعبه ۴ تجدیدنظر دیوان عدالت اداری
 
علی اصغرجعفری ورامینی - منیژه اسکندری


رییس و مستشار شعبه پنجم تجدید نظر دیوان عدالت اداری


باقری زیاری - دلاوری


[[رده:آراء تجدیدنظر دیوان عدالت اداری در سال ۱۳۹۴]]
[[رده:آراء تجدیدنظر دیوان عدالت اداری در سال ۱۳۹۴]]

منوی ناوبری