ماده 29 قانون اجرای احکام مدنی: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(صفحه‌ای تازه حاوی «ماده 29 قانون اجرای احکام مدنی: در مورد حدوث اختلاف در مفاد حكم هر يك از طرفين ميتواند رفع اختلاف را از دادگاه بخواهد. دادگاه در وقت فوق‌‌العاده رسيدگي و‌ رفع اختلاف مي‌كند و در صورتي‌كه محتاج رسيدگي بيشتري باشد رون...» ایجاد کرد)
 
خط ۱: خط ۱:
ماده 29 قانون اجرای احکام مدنی: در مورد حدوث اختلاف در مفاد [[حکم|حكم]] هر يك از طرفين ميتواند رفع اختلاف را از [[دادگاه]] بخواهد. دادگاه در [[وقت فوق‌العاده|وقت فوق‌‌العاده]] رسيدگي و‌ رفع اختلاف مي‌كند و در صورتي‌كه محتاج رسيدگي بيشتري باشد رونوشت [[درخواست]] را به طرف مقابل [[ابلاغ]] نموده طرفين را در جلسه [[خارج از نوبت]] ‌براي رسيدگي دعوت مي‌كند ولي عدم حضور آن‌ها باعث تأخير رسيدگي نخواهد شد.
'''ماده 29 قانون اجرای احکام مدنی:''' در مورد حدوث اختلاف در مفاد [[حکم|حكم]] هر يك از طرفين مي‌تواند رفع اختلاف را از [[دادگاه]] بخواهد. دادگاه در [[وقت فوق‌العاده|وقت فوق‌‌العاده]] رسيدگي و‌ رفع اختلاف مي‌كند و در صورتي‌كه محتاج رسيدگي بيشتري باشد رونوشت [[درخواست]] را به طرف مقابل [[ابلاغ]] نموده طرفين را در جلسه [[خارج از نوبت]] ‌براي رسيدگي دعوت مي‌كند ولي عدم حضور آن‌ها باعث تأخير رسيدگي نخواهد شد.


== منابع ==
== منابع ==
{{پانویس}}
{{پانویس}}

نسخهٔ ‏۱۵ مارس ۲۰۲۳، ساعت ۱۶:۲۴

ماده 29 قانون اجرای احکام مدنی: در مورد حدوث اختلاف در مفاد حكم هر يك از طرفين مي‌تواند رفع اختلاف را از دادگاه بخواهد. دادگاه در وقت فوق‌‌العاده رسيدگي و‌ رفع اختلاف مي‌كند و در صورتي‌كه محتاج رسيدگي بيشتري باشد رونوشت درخواست را به طرف مقابل ابلاغ نموده طرفين را در جلسه خارج از نوبت ‌براي رسيدگي دعوت مي‌كند ولي عدم حضور آن‌ها باعث تأخير رسيدگي نخواهد شد.

منابع