پژوهشی تطبیقی پیرامون مسئولیت مدنی ارایه کنندگان خدمات اینترنتی با تاکید بر حقوق آمریکا و اتّحادیه اروپا: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(صفحه‌ای تازه حاوی «'''پژوهشی تطبیقی پیرامون مسئولیت مدنی ارایه کنندگان خدمات اینترنتی با تاکید بر حقوق آمریکا و اتّحادیه اروپا''' نام مقاله ای از حمید ابهری و حمید میری بوده که در شماره یکم (مهر 1391) فصلنامه علمی پژوهش حقوق خصوصی منتشر شده است. == چکیده == ارای...» ایجاد کرد)
 
 
(۶ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
'''پژوهشی تطبیقی پیرامون مسئولیت مدنی ارایه کنندگان خدمات اینترنتی با تاکید بر حقوق آمریکا و اتّحادیه اروپا''' نام مقاله ای از [[حمید ابهری]] و [[حمید میری]] بوده که در شماره یکم (مهر 1391) [[فصلنامه علمی پژوهش حقوق خصوصی]] منتشر شده است.
'''پژوهشی تطبیقی پیرامون مسئولیت مدنی ارایه کنندگان خدمات اینترنتی با تاکید بر حقوق آمریکا و اتّحادیه اروپا''' نام مقاله ای از [[حمید ابهری]] و [[حمید میری]] بوده که در شماره اول دوره اول (مهر 1391) [[فصلنامه علمی پژوهش حقوق خصوصی]] منتشر شده است.


== چکیده ==
== چکیده ==
ارایه کنندگان خدمات اینترنتی امکان دسترسی به اینترنت و خدمات موجود در آن را برای کاربران فراهم میآورند. به طور کلّی، از مسئولیت غیر قراردادی ارایهکنندگان خدمات اینترنتی در قبال اعمال منتسب به خود و مسئولیت در قبال اعمال دیگران به عنوان مهمترین و قابل بحثترین قسم مسئولیت و مسئولیت قراردادی در برابر مشترکینشان میتوان سخن گفت. مسئولیت در قسم نخست مبتنی بر احراز تقصیر آنهاست و از این رو، بررسی ارکان ایجاد کنندهی مسئولیت و از آن جمله رکن تقصیر جهت تحقّق مسئولیت مدنی ضروری به نظر میرسد. در قسم دوم نیز مسئولیت مبتنی بر تقصیر است و استدلالهای غیر این مستحکم به نظر نمیرسند. با وجود این، در نظام جدید حقوقی حاکم بر مسئولیت مدنی ارایه کنندگان خدمات اینترنتی که در اتّحادیه اروپا و کشوری چون ایالات متّحده آمریکا اکنون جریان دارد، آنها اصولاً مسئولیتی در قبال اعمال دیگران ندارند.
[[ارایه کننده خدمات اینترنتی|ارایه کنندگان خدمات اینترنتی]] امکان دسترسی به اینترنت و خدمات موجود در آن را برای [[کاربران]] فراهم میآورند. به طور کلّی، از [[مسئولیت غیر قراردادی]] ارایه کنندگان خدمات اینترنتی در قبال اعمال منتسب به خود و [[مسئولیت در قبال اعمال دیگران]] به عنوان مهمترین و قابل بحثترین قسم [[مسئولیت]] و [[مسئولیت قراردادی]] در برابر مشترکینشان میتوان سخن گفت. مسئولیت در قسم نخست مبتنی بر احراز تقصیر آنهاست و از این رو، بررسی ارکان ایجاد کنندهی مسئولیت و از آن جمله رکن [[تقصیر]] جهت تحقّق [[مسئولیت مدنی]] ضروری به نظر میرسد. در قسم دوم نیز [[مسئولیت مبتنی بر تقصیر]] است و استدلالهای غیر این مستحکم به نظر نمیرسند. با وجود این، در نظام جدید حقوقی حاکم بر مسئولیت مدنی ارایه کنندگان خدمات اینترنتی که در اتّحادیه اروپا و کشوری چون ایالات متّحده آمریکا اکنون جریان دارد، آنها اصولاً مسئولیتی در قبال اعمال دیگران ندارند.


== کلید واژه ها ==
== کلید واژه ها ==
خط ۱۷: خط ۱۷:


== مواد مرتبط ==
== مواد مرتبط ==
* [[ماده 968 قانون مدنی]]
* [[ماده 4 قانون مسئولیت مدنی]]
* [[ماده 14 قانون مسئولیت مدنی]]
* [[ماده 35 قانون تجارت الکترونیکی]]
* [[ماده 3 آیین نامه تامین،توزیع وعرصه خدمات اینترنت و اینترانت ملّی]]
[[رده:مقالات منتشر شده در سال 1391]]
[[رده:مقالات حقوق خصوصی]]
[[رده:مقالات شماره اول دوره اول فصلنامه علمی پژوهش حقوق خصوصی]]
[[رده:مقالات حمید ابهری]]
[[رده:مقالات حمید میری]]
[[رده:مقالات مسئولیت مدنی]]
[[رده:اراِیه کننده محتوای اینترنتی]]
[[رده:مواد قرمز]]
[[رده:مسئولیت مبتنی بر تقصیر]]
[[رده:مسئولیت قراردادی]]
[[رده:مسئولیت مدنی]]
[[رده:تقصیر]]
[[رده:فصلنامه علمی پژوهش حقوق خصوصی]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۸ اکتبر ۲۰۲۳، ساعت ۲۳:۰۳

پژوهشی تطبیقی پیرامون مسئولیت مدنی ارایه کنندگان خدمات اینترنتی با تاکید بر حقوق آمریکا و اتّحادیه اروپا نام مقاله ای از حمید ابهری و حمید میری بوده که در شماره اول دوره اول (مهر 1391) فصلنامه علمی پژوهش حقوق خصوصی منتشر شده است.

چکیده

ارایه کنندگان خدمات اینترنتی امکان دسترسی به اینترنت و خدمات موجود در آن را برای کاربران فراهم میآورند. به طور کلّی، از مسئولیت غیر قراردادی ارایه کنندگان خدمات اینترنتی در قبال اعمال منتسب به خود و مسئولیت در قبال اعمال دیگران به عنوان مهمترین و قابل بحثترین قسم مسئولیت و مسئولیت قراردادی در برابر مشترکینشان میتوان سخن گفت. مسئولیت در قسم نخست مبتنی بر احراز تقصیر آنهاست و از این رو، بررسی ارکان ایجاد کنندهی مسئولیت و از آن جمله رکن تقصیر جهت تحقّق مسئولیت مدنی ضروری به نظر میرسد. در قسم دوم نیز مسئولیت مبتنی بر تقصیر است و استدلالهای غیر این مستحکم به نظر نمیرسند. با وجود این، در نظام جدید حقوقی حاکم بر مسئولیت مدنی ارایه کنندگان خدمات اینترنتی که در اتّحادیه اروپا و کشوری چون ایالات متّحده آمریکا اکنون جریان دارد، آنها اصولاً مسئولیتی در قبال اعمال دیگران ندارند.

کلید واژه ها

  • ارایه کننده محتوا
  • مسئولیت مبتنی بر تقصیر
  • بلاجبران ماندن ضرر
  • وجود قرارداد
  • شرط عدم مسئولیت

مواد مرتبط