رای شعبه دیوان عدالت اداری درباره تعطیلی واحدهای تجاری: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(افزودن لینک درون ویکی)
(افزودن لینک درون ویکی)
 
خط ۳: خط ۳:
= رأی شعبه دیوان عدالت اداری =
= رأی شعبه دیوان عدالت اداری =


با بررسی مفاد دادخواست تقدیمی و ضمائم آن و مدارک ابرازی شاکی، نظر به اینکه قسمتی از رأی مذکور مشعر بر تعطیل واحد تجاری می باشد که در صورت اجرای مفاد آن موجبات ورود [[خسارت]] فراهم می گردد که جبران آن متعسر خواهد بود، با احراز فوریت و ضرورت امر، مستندا به [[ماده ۱۵ قانون دیوان عدالت اداری مصوب ۱۳۸۵]] دستور موقت مبنی بر توقف اجرا تا تعیین تکلیف قطعی صادر می گردد؛ اما در خصوص آن قسمت از رأی معترض عنه که متضمن پرداخت جریمه می باشد، فوریت و ضرورت دستور موقت احراز نمی گردد. بنابراین موضوع مشمول [[ماده ۱۵ قانون دیوان عدالت اداری مصوب سال ۱۳۸۵|ماده ۱۵ قانون مذکور]] تشخیص نگردیده، [[قرار]] رد درخواست دستور موقت صادر و اعلام می گردد. قرار صادره قطعی است.
با بررسی مفاد [[دادخواست]] تقدیمی و ضمائم آن و مدارک ابرازی [[شاکی]]، نظر به اینکه قسمتی از رأی مذکور مشعر بر تعطیل واحد تجاری می باشد که در صورت اجرای مفاد آن موجبات ورود [[خسارت]] فراهم می گردد که جبران آن متعسر خواهد بود، با احراز فوریت و ضرورت امر، مستندا به [[ماده ۱۵ قانون دیوان عدالت اداری مصوب ۱۳۸۵]] [[دستور موقت]] مبنی بر توقف اجرا تا تعیین تکلیف قطعی صادر می گردد؛ اما در خصوص آن قسمت از رأی معترض عنه که متضمن پرداخت جریمه می باشد، فوریت و ضرورت دستور موقت احراز نمی گردد. بنابراین موضوع مشمول [[ماده ۱۵ قانون دیوان عدالت اداری مصوب سال ۱۳۸۵|ماده ۱۵ قانون مذکور]] تشخیص نگردیده، [[قرار]] رد درخواست دستور موقت صادر و اعلام می گردد. [[قرار]] صادره قطعی است.


دادرس شعبه ۳۳ [[دیوان عدالت اداری]] مستشار شعبه  
دادرس شعبه ۳۳ [[دیوان عدالت اداری]] مستشار شعبه  

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۰ نوامبر ۲۰۲۳، ساعت ۰۰:۰۲

رای شعبه دیوان عدالت اداری شماره ۹۲۰۹۹۷۰۹۰۳۳۰۰۴۳۱
شماره دادنامه۹۲۰۹۹۷۰۹۰۳۳۰۰۴۳۱
تاریخ دادنامه۱۳۹۲/۰۳/۰۵
نوع رأیرأی شعبه
نوع مرجعشعبه دیوان عدالت اداری
گروه رأیاداری
موضوعتعطیلی واحدهای تجاری

رای شعبه دیوان عدالت اداری درباره تعطیلی واحدهای تجاری: توقف اجرای رأی کمیسیون ماده ۱۰۰ قانون شهرداری مشعر بر تعطیلی واحد تجاری، حائز شرایط صدور دستور موقت است.

رأی شعبه دیوان عدالت اداری

با بررسی مفاد دادخواست تقدیمی و ضمائم آن و مدارک ابرازی شاکی، نظر به اینکه قسمتی از رأی مذکور مشعر بر تعطیل واحد تجاری می باشد که در صورت اجرای مفاد آن موجبات ورود خسارت فراهم می گردد که جبران آن متعسر خواهد بود، با احراز فوریت و ضرورت امر، مستندا به ماده ۱۵ قانون دیوان عدالت اداری مصوب ۱۳۸۵ دستور موقت مبنی بر توقف اجرا تا تعیین تکلیف قطعی صادر می گردد؛ اما در خصوص آن قسمت از رأی معترض عنه که متضمن پرداخت جریمه می باشد، فوریت و ضرورت دستور موقت احراز نمی گردد. بنابراین موضوع مشمول ماده ۱۵ قانون مذکور تشخیص نگردیده، قرار رد درخواست دستور موقت صادر و اعلام می گردد. قرار صادره قطعی است.

دادرس شعبه ۳۳ دیوان عدالت اداری مستشار شعبه

معروفی گودرزی

مواد مرتبط

جستارهای وابسته