ماده ۱۰۶ قانون استخدام کشوری: تفاوت میان نسخهها
(صفحهای تازه حاوی «'''ماده ۱۰۶ قانون استخدام کشوری:''' (اصلاحی ۱۳۵۳/۱۲/۲۸)-هیئت رسیدگی به شکایات استخدامی مرکب از پنج نفر خواهد بود که از بین مستخدمین رسمی شاغل یا بازنشسته که لااقل پانزده سال سابقه خدمت دولتی و سابقهوزارت یا معاونت وزارت یا سفارت یا استانداری ی...» ایجاد کرد) |
جز (Javad صفحهٔ ماده ۱۰۶ قانون استخدام کشوری را به ماده ۱۰۶ قانون استخدام کشوری منتقل کرد) |
نسخهٔ کنونی تا ۹ مهٔ ۲۰۲۳، ساعت ۱۳:۱۱
ماده ۱۰۶ قانون استخدام کشوری: (اصلاحی ۱۳۵۳/۱۲/۲۸)-هیئت رسیدگی به شکایات استخدامی مرکب از پنج نفر خواهد بود که از بین مستخدمین رسمی شاغل یا بازنشسته که لااقل پانزده سال سابقه خدمت دولتی و سابقهوزارت یا معاونت وزارت یا سفارت یا استانداری یا سابقه خدمت قضایی در دیوان عالی کشور داشته باشند به پیشنهاد نخستوزیر و تصویب هیئتوزیران برای مدت سه سال بنا به فرمان همایونی منصوب میشوند.
اعضای هیئت رسیدگی به شکایات استخدامی به طور تمام وقت موظفاً انجام وظیفه میکنند و جز این وظیفه حق ندارند هیچ نوع شغل موظف دیگری داشته باشند.
تبصره ۱ (اصلاحی ۱۳۵۳/۱۲/۲۸)- در صورتی که مستخدم بازنشسته به عضویت هیئت رسیدگی به شکایات استخدامی منصوب شود فقط میتواند از یکی از دو حقوق بازنشستگی یا عضویت هیئت رسیدگی به شکایات استخدامیاستفاده کند.
تبصره ۲ (اصلاحی ۱۳۵۳/۱۲/۲۸)- انتصاب مجدد اعضای هیئت رسیدگی به شکایات استخدامی بلامانع است و در صورت فوت و یا استعفای هر یک از اعضای هیئت رسیدگی به شکایات استخدامی یک نفر دیگر که دارای شرایط مقررباشد برای بقیه مدت به جانشینی وی برگزیده میشود.
تبصره ۳ (اصلاحی ۱۳۵۳/۱۲/۲۸)- اعضای هیئت رسیدگی به شکایات استخدامی در هر دوره یک نفر را از میان خود به ریاست هیئت رسیدگی به شکایات استخدامی بر میگزینند.
تبصره ۴ (اصلاحی ۱۳۵۳/۱۲/۲۸)- طرز کار و رسیدگی هیئت رسیدگی به شکایات استخدامی نسبت به مسائل مطروحه بر طبق آییننامهای خواهد بود که توسط هیئت رسیدگی به شکایات استخدامی تهیه و به وسیله سازمان امور اداری واستخدامی کشور پیشنهاد و به تصویب هیئت وزیران میرسد.
تبصره ۵ (اصلاحی ۱۳۵۳/۱۲/۲۸)- بر کناری هر یک از اعضای هیئت رسیدگی به شکایات استخدامی پس از رسیدگی به دلائل لزوم بر کناری فقط با تصویب هیئت وزیران صورت خواهد گرفت.
تبصره ۶ (اصلاحی ۱۳۴۶/۰۴/۲۲)- حقوق اعضای هیئت رسیدگی به شکایات استخدامی معادل با حقوق معاون وزیر تعیین میشود.