ماده ۲۸ قانون شوراهای حل اختلاف: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۲ نسخهٔ میانیِ ایجادشده توسط همین کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
'''ماده ۲۸ قانون شوراهای حل اختلاف:''' هرگاه در تنظیم یا نوشتن [[رای]] سهو قلم رخ بدهد مانند از قلم افتادن کلمه ‏ای یا اضافه شدن آن و یا اشتباه در محاسبه صورت گرفته باشد تا وقتی که نسبت به آرای مذکور اعتراض نشده است، [[قاضی شورا]] راساً یا با درخواست [[ذی نفع|ذی‏نفع]] رای را تصحیح می‏کند و رای تصحیح شده به طرفین [[ابلاغ]] می شود. تسلیم رونوشت رای اصلی بدون رای تصحیح  شده ممنوع است.
'''ماده ۲۸ قانون شوراهای حل اختلاف (مصوب 1402/06/22):''' چنانچه اعضا، کارکنان و نیروهای اداری [[شورای حل اختلاف|شورا]] که رابطه استخدامی ندارند، مرتکب [[تخلف]] شوند، به [[شکایت]] [[شاکی]]، گزارش رئیس شورا در [[حوزه قضایی|حوزه قضائی]] مربوط، واحد بازرسی و یا واحد حفاظت و اطلاعات، موضوع در [[هیات بدوی رسیدگی به تخلفات اداری|هیئت بدوی رسیدگی به تخلفات]] مطرح می‌شود.


تبصره- به تخلفات کارکنان و نیروهای اداری شورا که رابطه استخدامی دارند، مطابق [[قانون رسیدگی به تخلفات اداری]] مصوب ۱۳۷۲/۹/۷ رسیدگی می‌شود.
* [[ماده ۲۷ قانون شوراهای حل اختلاف|مشاهده ماده قبلی]]
* [[ماده ۲۹ قانون شوراهای حل اختلاف|مشاهده ماده بعدی]]
== پیشینه ==
متن ماده 28 قانون شوراهای حل اختلاف (مصوب 1394/09/16) بدین نحو بوده است؛ هرگاه در تنظیم یا نوشتن [[رای]] سهو قلم رخ بدهد مانند از قلم افتادن کلمه ‏ای یا اضافه شدن آن و یا اشتباه در محاسبه صورت گرفته باشد تا وقتی که نسبت به آرای مذکور اعتراض نشده است، [[قاضی شورا]] راساً یا با درخواست [[ذی نفع|ذی‏نفع]] رای را تصحیح می‏کند و رای تصحیح شده به طرفین [[ابلاغ]] می شود. تسلیم رونوشت رای اصلی بدون رای تصحیح  شده ممنوع است.
* تا حدودی محتوای متن ماده 28 قانون جدید شوراهای حل اختلاف آن در ماده 33 قانون شوراهای حل اختلاف(مصوب 1394/09/16) آمده بود که بر اساس آن؛ چنانچه اعضاء یا کارکنان شورا در انجام وظایف قانونی خود مرتکب تخلف شوند و یا حضور و مشارکت مناسب در جلسات شورا نداشته باشند یا شرایط عضویت در شورا را از دست بدهند، رئیس حوزه قضائی مراتب را مستنداً جهت رسیدگی به هیأت رسیدگی‏کننده به تخلفات اعضاء و کارکنان شورا موضوع ماده (۳۴) این قانون اعلام می‏کند.
{{مواد قانون شوراهای حل اختلاف}}
{{مواد قانون شوراهای حل اختلاف}}


[[رده: مواد قانون شوراهای حل اختلاف]]
[[رده: مواد قانون شوراهای حل اختلاف]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۵ مهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۱۱:۴۶

ماده ۲۸ قانون شوراهای حل اختلاف (مصوب 1402/06/22): چنانچه اعضا، کارکنان و نیروهای اداری شورا که رابطه استخدامی ندارند، مرتکب تخلف شوند، به شکایت شاکی، گزارش رئیس شورا در حوزه قضائی مربوط، واحد بازرسی و یا واحد حفاظت و اطلاعات، موضوع در هیئت بدوی رسیدگی به تخلفات مطرح می‌شود.

تبصره- به تخلفات کارکنان و نیروهای اداری شورا که رابطه استخدامی دارند، مطابق قانون رسیدگی به تخلفات اداری مصوب ۱۳۷۲/۹/۷ رسیدگی می‌شود.

پیشینه

متن ماده 28 قانون شوراهای حل اختلاف (مصوب 1394/09/16) بدین نحو بوده است؛ هرگاه در تنظیم یا نوشتن رای سهو قلم رخ بدهد مانند از قلم افتادن کلمه ‏ای یا اضافه شدن آن و یا اشتباه در محاسبه صورت گرفته باشد تا وقتی که نسبت به آرای مذکور اعتراض نشده است، قاضی شورا راساً یا با درخواست ذی‏نفع رای را تصحیح می‏کند و رای تصحیح شده به طرفین ابلاغ می شود. تسلیم رونوشت رای اصلی بدون رای تصحیح شده ممنوع است.

  • تا حدودی محتوای متن ماده 28 قانون جدید شوراهای حل اختلاف آن در ماده 33 قانون شوراهای حل اختلاف(مصوب 1394/09/16) آمده بود که بر اساس آن؛ چنانچه اعضاء یا کارکنان شورا در انجام وظایف قانونی خود مرتکب تخلف شوند و یا حضور و مشارکت مناسب در جلسات شورا نداشته باشند یا شرایط عضویت در شورا را از دست بدهند، رئیس حوزه قضائی مراتب را مستنداً جهت رسیدگی به هیأت رسیدگی‏کننده به تخلفات اعضاء و کارکنان شورا موضوع ماده (۳۴) این قانون اعلام می‏کند.