ماده 1 اساسنامه سازمان برنامه هفت ساله مصوب 1331

از ویکی حقوق
نسخهٔ تاریخ ‏۲۵ سپتامبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۵:۰۱ توسط Itbot (بحث | مشارکت‌ها) (صفحه‌ای تازه حاوی «{{منسوخ}}'''ماده ۱ اساسنامه سازمان برنامه هفت ساله مصوب ۱۳۳۱ مصوب ۱۳۳۱,۰۹,۲۵:''' الف – وظایف شورای عالی: ۱ – مراقبت در انجام یافتن وظایفی که قانونا بر عهده سازمان برنامه قرار داده شده است. ۲ – تصویب نقشه ها و طرحها و بودجه ها و هزینه های اجرایی در...» ایجاد کرد)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)
پرش به ناوبری پرش به جستجو

ماده ۱ اساسنامه سازمان برنامه هفت ساله مصوب ۱۳۳۱ مصوب ۱۳۳۱,۰۹,۲۵: الف – وظایف شورای عالی:

۱ – مراقبت در انجام یافتن وظایفی که قانونا بر عهده سازمان برنامه قرار داده شده است.

۲ – تصویب نقشه ها و طرحها و بودجه ها و هزینه های اجرایی در حدود برنامه عملی که بتصویب کمیسیون برنامه مجلس شورایملی رسیده باشد.

۳ – تصویب قراردادها طبق آیین نامه مربوط.

۴ – تدوین آیین نامه های مذکور در مواد ۹ و ۱۰ قانون سازمان.

۵ – مراقبت در تهیه گزارش عملیات اجرایی سه ماهه و ترازنامه عمل سالیانه سازمان که از طرف مدیر عامل تهیه میشود.

۶ – شرکت در مجمع عمومی صاحبان سهام شرکتهای تابعه سازمان بمنظور تصویب ترازنامه شرکتها ( حداکثر تا ۳۱ امرداد ماه) و تصویب برنامه عملیات بهره برداری و بودجه آنها ( حداکثر تا ۳۱ فروردین ماه سال بعد) و سایر مسایلی که جزو دستور باشد.

ب – طرز کار شورای عالی:

۱ – جلسات شورا مرتبا همه روزه در ساعات اداری برای رسیدگی بکلیه پیشنهادات و اموری اداری که توسط مدیر عامل با ذکر درجه اهمیت بشورایعالی احاله شده تشکیل میگردد و بترتیب تقدم تاریخی و اهمیت کار کلیه امور را یکی پس از دیگری مطرح و اتخاذ تصمیم خواهند نمود و در هیچ مورد اظهار نظر نسبت بپیشنهادات و امور محوله بیش از یکماه نباید بتعویق افتد در صورتیکه اظهار نظر شورایعالی از یکماه بیشتر بطول انجامد مدیر عامل سازمان موظف است مراتب را بکمیسیون برنامه گزارش نماید.

۲ – خلاصه مذاکرات و تصمیمات شورا در دفتر مخصوص ثبت و ضبط خواهد شد.

۳ – شورایعالی با حضور لااقل چهار نفر از اعضاء رسمیت مییابد و در هر حال هیچ تصمیمی که لااقل چهار نفر از اعضاء حاضر در جلسه با آن موافقت نکرده باشند قطعی نیست و کلیه تصمیمات در سه نسخه تهیه و یک نسخه آن برای اجراء نزد مدیر عامل و یک نسخه برای هییت نظارت ارسال و نسخه سوم در بایگانی شورا خواهد ماند.

۴ – شورایعالی یکنفر از اعضاء خود را جهت اداره جلسات برای مدت یکسال بریاست انتخاب میکند و صورت مذاکرات هر جلسه در اول جلسه بعد باید قرایت و بتصویب و امضاء اعضاء حاضر شورا برسد.

۵ – شورایعالی دارای یکنفر دبیر و تعدادی اعضاء و دبیرخانه خواهد بود که از میان کارمندان از طرف مدیر عامل سازمان برنامه انتخاب خواهند شد.

۶ – دبیر شورایعالی باید ذیل کلیه صورت جلسات را امضاء نماید.