ماده 3 لایحه قانونی تعرفه گمرکی مصوب 1332

از ویکی حقوق
نسخهٔ تاریخ ‏۲۶ سپتامبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۳:۳۴ توسط Itbot (بحث | مشارکت‌ها) (صفحه‌ای تازه حاوی «{{منسوخ}}'''ماده ۳ لایحه قانونی تعرفه گمرکی مصوب ۱۳۳۲ مصوب ۱۳۳۲,۰۲,۲۴:''' – منظور از تن که در جدول تعرفه ضمیمه این قانون به عنوان واحد وزن و ماخذ دریافت حقوق گمرکی قید گردیده تن متر یک و منظور از کیلو یک هزارم آن می باشد. هرگاه کالا بمقدار زیادتر یا...» ایجاد کرد)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)
پرش به ناوبری پرش به جستجو

ماده ۳ لایحه قانونی تعرفه گمرکی مصوب ۱۳۳۲ مصوب ۱۳۳۲,۰۲,۲۴: – منظور از تن که در جدول تعرفه ضمیمه این قانون به عنوان واحد وزن و ماخذ دریافت حقوق گمرکی قید گردیده تن متر یک و منظور از کیلو یک هزارم آن می باشد.

هرگاه کالا بمقدار زیادتر یا کمتر از واحد مذکور در جدول مزبور عرضه ش–ود حقوق گمرکی نسبت بهمان مقداری که عرضه شده دریافت میگردد.

منظور از وزن با لفاف یا با محفظه یا ظرف که در جدول تعرفه بعنوان ماخذ دریافت حقوق گمرکی تعیین گردیده وزن خالص کالا بحال و وضع موجود در گمرک باضافه وزن لفاف یا محفظه یا ظرفی است که آن کالا در خرده فروشی با همان لفاف یا محفظه با ظرف بخریدار داده میشود.

در مورد کالاهاییکه در ظروف بزرگی مانند بشکه و امثال آن وارد شود ولو آنکه در خرده فروشی با آن ظرف فروخته نشود حقوق گمرکی از مجموع ظرف و مظروف دریافت خواهد شد.

مقصود از کیلو که در تعرفه ماخذ حقوق ورودی قرار داده شده وزن خالص کالا بحال و وضع موجود درگمرک میباشد و آن عبارت است از وزن کالا بعد از کسر وزن تمام لفاف و ظرفهای بیرونی و درونی کالا که بوسیله توزین یا با موضوع کردن وزن تخمینی ظرف که با توجه بنوع ظروف در آیین نامه گمرکی مقرر می شود تعیین می گردد.

هرگاه کالا در محفظه های تجملی و غیرعادی یا ظروف تجملی غیرعادی وارد گردد و ماخذ حقوقی که طبق جدول تعرفه برای آن ظروف تعیین گردید و زیادتر از ماخذ حقوق مظروف آن باشد حقوق متعلقه بهریک از ظرف و مظروف جداگانه دریافت میگردد مگر در مواردیکه ظرف از مظروف قابل تفکیک نباشد یا تفکیک آن موجب تباهی یا افتادن کالا از صورت بازار باشد که در این صورت ظرف و مظروف تواما مشمول پرداخت حقوق بماخذ بالاتر خواهد بود.

در صورتی که ظرف و مظروف قابل تفکیک باشد و هریک حقوق جداگانه متعلق بنوع جنس خود را بپردازند حقوق مظروف از روی وزن خالص آن دریافت می گردد

ولو آنکه در جدول تعرفه حقوق ورودی آن بماخذ وزن با ظرف یا با لفاف یا با محفظه تعیین شده باشد.