احکام دعوی جلب ثالث در دیوان عدالت اداری: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(صفحه‌ای تازه حاوی «احکام دعوی جلب ثالث در دیوان عدالت اداری نام مقاله ای از محمد جعفری مجد است که در شماره دوم (اسفند ۱۳۹۱) دوفصلنامه علمی دانش حقوق مدنی منتشر شده است. == چکیده == هر چند در مورد دیوان عدالت اداری و صلاحیت‌های آن، مقالات متعددی به رشتۀ تحریر در...» ایجاد کرد)
 
(+ 8 categories using HotCat)
 
خط ۱۷: خط ۱۷:
* [[ماده ۱۳ قانون دیوان عدالت اداری مصوب ۱۳۸۵]]
* [[ماده ۱۳ قانون دیوان عدالت اداری مصوب ۱۳۸۵]]
* [[ماده ۱۳۷ قانون آیین دادرسی مدنی]]
* [[ماده ۱۳۷ قانون آیین دادرسی مدنی]]
[[رده:مقالات منتشر شده در سال 1391]]
[[رده:مقالات شماره دوم دوفصلنامه علمی دانش حقوق مدنی]]
[[رده:مقالات دوفصلنامه علمی دانش حقوق مدنی]]
[[رده:مقالات محمد جعفری مجد]]
[[رده:مقالات آیین دادرسی مدنی]]
[[رده:جلب ثالث]]
[[رده:دیوان عدالت اداری]]
[[رده:مواد قرمز]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۰ مارس ۲۰۲۳، ساعت ۱۱:۳۹

احکام دعوی جلب ثالث در دیوان عدالت اداری نام مقاله ای از محمد جعفری مجد است که در شماره دوم (اسفند ۱۳۹۱) دوفصلنامه علمی دانش حقوق مدنی منتشر شده است.

چکیده

هر چند در مورد دیوان عدالت اداری و صلاحیت‌های آن، مقالات متعددی به رشتۀ تحریر در آمده است، اما تا کنون کسی به بررسی مستقل اقامۀ دعوای جلب ثالث در دیوان، نپرداخته است. در واقع، تا زمان تصویب قانون جدید دیوان عدالت اداری، از امکان، یا عدم امکان طرح دعوای جلب ثالث سخن به میان نیامده بود. بعد از تصویب این قانون و پیش بینی جلب ثالث نیز قواعد حاکم بر آن، به روشنی تشریح نگردیده. از طرف دیگر، تا به حال، رویۀ عملی مشخصی هم در این باره وجود نداشته است. نظر به مراتب فوق وبا توجه به اینکه در قانون دیوان عدالت اداری همان قواعد حاکم بر جلب ثالث، که در قانون آیین دادرسی مدنی آمده مجری دانسته شده است، اعمال این قواعد، با توجه به شرایط و ویژگی‌های خاص دیوان، مسائلی را در پی دارد که تألیف یک تحقیق را در این زمینه ضروری می‌سازد. در همین راستا این مقاله، می‌کوشد به طور مشروح  قواعد جلب ثالث، را با هدف تبیین ابهامات موجود در قوانین و قواعد مربوط به آن، مورد بررسی قرار دهد.

کلیدواژه ها

  • آیین دادرسی
  • دعوی جلب ثالث
  • دیوان عدالت اداری
  • دعوای طاری

مواد مرتبط