مدل شناسی تطبیقی پاسخ به بیوتروریسم کشاورزی: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(+ 8 categories using HotCat)
بدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۱: خط ۱:
'''مدل شناسی تطبیقی پاسخ به بیوتروریسم کشاورزی''' نام مقاله ای از [[فضل الله فروغی]] و [[سیامک زارعی کردشولی]] بوده که در شماره چهارم دوره پانزدهم (دی 1402) [[مجله مطالعات حقوقی]] منتشر شده است.
'''مدل شناسی تطبیقی پاسخ به بیوتروریسم کشاورزی''' نام مقاله ای از [[فضل الله فروغی]] و [[سیامک زارعی کردشولی]] بوده که در شماره چهارم دوره پانزدهم (دی 1402) [[مجله علمی مطالعات حقوقی]] منتشر شده است.


== چکیده ==
== چکیده ==

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۰ آوریل ۲۰۲۴، ساعت ۲۲:۵۳

مدل شناسی تطبیقی پاسخ به بیوتروریسم کشاورزی نام مقاله ای از فضل الله فروغی و سیامک زارعی کردشولی بوده که در شماره چهارم دوره پانزدهم (دی 1402) مجله علمی مطالعات حقوقی منتشر شده است.

چکیده

بروز هرگونه آسیب در صنعت کشاورزی موجب ناامنی ملی و غذایی می­شود. در این عصر مقابله با بیوتروریسم کشاورزی جز در سایه تعامل، دوراندیشی و سازمان‌دهی مناسب کشورهاامکان پذیر نخواهد بود. با بهره‌مندی از دیپلماسی پاسخ‌گذاری می‌توان به بررسی و ارائه یک مدل جهت پاسخ‌دهی به بیوتروریسم کشاورزی از طریق انعقاد قراردادهای دو یا چندجانبه و معاهدات پرداخت. مقاله حاضر به دنبال پاسخ به این پرسش اساسی است که آیا جمهوری اسلامی ایران همانند کشورهای پیشرو دارای مدل پاسخگویی خاصی جهت مقابله با بیوتروریسم کشاورزی است؟ در پاسخ به این پرسش باید به این نکته اذعان کرد که در سیاست جنایی ایران تاکنون مدل و چارچوبی برای مدیریت خطر به جهت جلوگیری و یا کاهش بیوتروریسم کشاورزی و یا ارائه واکنش‌های اضطراری به آن تدوین نشده است. این در حالی است که کشورهایی مانند آمریکا، انگلستان و استرالیا سال‌هاست که پی به اهمیت این موضوع برده و بعضاً ملاحظات این پدیده مجرمانه را در ساختار کلی امنیت ملی خود گنجانده­ اند. تحقیق حاضر از نظر نوع و هدف، کاربردی و از نظر ماهیت و روش، توصیفی بوده که با جمع‌آوری اطلاعات از طریق بررسی اسنادی و فیش‌برداری و رجوع به سایت‌ها و مقالات متعدد به رشته تحریر درآمده است.

کلیدواژه ها

  • مدل
  • بیوتروریسم کشاورزی
  • سیاست جنایی
  • تهدیدهای امنیتی

مواد مرتبط