آثار بی تابعیتی در حقوق بین الملل خصوصی

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
آثار بی تابعیتی در حقوق بین الملل خصوصی
عنوانآثار بی تابعیتی در حقوق بین الملل خصوصی
رشتهحقوق بین الملل
دانشجوهدی یزدان دوست
استاد راهنمامحمدجواد باقی زاده
مقطعکارشناسی ارشد
سال دفاع۱۳۹۵
دانشگاهدانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان



آثار بی تابعیتی در حقوق بین الملل خصوصی عنوان پایان نامه ای است که توسط هدی یزدان دوست، با راهنمایی محمدجواد باقی زاده در سال ۱۳۹۵ و در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان دفاع گردید.

چکیده

از قدیم الایام هر انسانی متعلق به یک اجتماع بوده و خود را عضوی از آن به شمار می آورده است و در حقیقت هویت زندگی اجتماعی این انسان با تعلق آن به یک اجتماع و جامعه بشری شناخته می شد. در دنیای امروزی این تعلق اجتماعی و هویت اجتماعی انسان ها به تابعیت یاد می شود؛ تابعیت یک رابطه ای مابین آن شخص و آن دولت به صورت رابطه سیاسی و معنوی و حقوقی است. اما در این میان در دنیای امروزی انسان ها به دلایل مختلف مانند مهاجرت و پناهندگی و مجازات دولت ها و غیره دچار پدیده بی تابعیتی می شوند و در حقیقت مابین این اشخاص و هیچ دولتی هیچ رابطه سیاسی و حقوقی و معنوی وجود ندارد. فلذا با عوارض ناشی از آن مانند عدم حمایت سیاسی از سوی دولت مواجه می شوند. این اشخاص دچار بلاتکلیفی در جامعه جهانی شده و چه بسا ظلمی در حق آن ها صورت گرفته و حق آن ها ضایع شود و احقاق حقی نیز نسبت به آن ها صورت نگیرد و حتی از امتیازها و حقوق بشری در سطح پایین که هر انسانی باید دارا باشد محروم گردند.

ساختار و فهرست پایان نامه

الف) بیان مسیله حه) سوالات تحقیق حو) فرضیات تحقیق حز) اهداف تحقیق طح) روش تحقیق طد) پیشینه تحقیق طط) ساختار پژوهش طفصل اول: کلیات۱مبحث اول: تابعیت۲گفتار اول: تعریف تابعیت۲بند اول: تابعیت در لغت۲گفتار دوم: تاریخچه تابعیت۵گفتار سوم: منشا پیدایش تابعیت۶گفتار چهارم: ویژگیهای تابعیت۶گفتار پنجم: ماهیت حقوقی تابعیت۸گفتار ششم: شرایط تحقق تابعیت۱۰مبحث دوم: بی تابعیتی۱۱گفتار اول: تعریف بی تابعیتی۱۱بند اول: بی تابعیتی از نظر لغوی۱۱گفتار دوم: طرق ایجاد بی تابعیتی۱۲مبحث سوم: حقوق بین الملل خصوص۱۲فصل دوم: تابعیت۱۳مبحث اول: اصول، قواعد و آیین های تابعیت۱۴گفتار اول: اصول تابعیت۱۴بند اول: اصل لزوم تابعیت۱۴گفتاردوم: قواعد وآیین های تابعیت۱۷گفتار سوم: مبانی نظری تابعیت۱۸گفتار چهارم: آثار حقوقی تابعیت۲۲مبحث دوم: ترک تابعیت ایران۲۵گفتار اول: ارادی بودن ترک تابعیت ایران۲۶گفتار دوم: شرایط ترک تابعیت ایران۲۷گفتار سوم: شرط تعهد فروش اموال غیرمنقول۳۰گفتار چهارم: شرایط صوری ترک تابعیت ایران۳۲مبحث دوم: شرایط صوری ترک تابعیت۳۳گفتار اول: ضمانت اجرای شرایط ترک تابعیت ایران۳۳مبحث سوم: موارد بازگشت و سلب تابعیت ایران۳۵گفتار اول: بازگشت به تابعیت ایران به علت ترک ارادی تابعیت۳۶فصل سوم۴۲بی تابعیتی۴۲مبحث اول: بی تابعیتی۴۳گفتار اول: طرق ایجاد بی تابعیتی۴۳گفتار دوم: راههای رفع بی تابعیتی۴۶گفتار سوم: عوارض بی تابعیتی۵۵گفتار چهارم: آثار بی تابعتی۵۶

کلیدواژه ها

  • تابعیت
  • بی تابعیتی
  • حمایت سیاسی
  • هویت