آیین نامه اجرایی بند ط ماده 29 قانون مدیریت خدمات کشوری
آييننامه اجرایی بند (ط) ماده (۲۹) قانون مدیریت خدمات كشوری
۲۰ خرداد ۱۳۹۰
آییننامه اجرایی بند (ط) ماده (۲۹) قانون مدیریت خدمات کشوری (تصویبنامه شماره ۴۰۵۳/ت۴۴۱۹۵ک مورخ ۱۴/۱/۱۳۸۹ هیأت وزیران)
وزیران عضو کمیسیون امور اجتماعی و دولت الکترونیک در جلسه مورخ ۱۳/۱۰/۱۳۸۸ بنا به پیشنهاد معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییسجمهور و به استناد بند (ط) ماده (۲۹) قانون مدیریت خدمات کشوری -مصوب ۱۳۸۶- و با رعایت جزء (ط) بند (۱) تصویبنامه شماره ۱۵۸۷۹۵/ت۳۸۸۵۶هـ مورخ ۱/۱۰/۱۳۸۶ آییننامه اجرایی بند (ط) ماده (۲۹) قانون یادشده را به شرح زیر تصویب نمودند:
آییننامه اجرایی بند (ط) ماده (۲۹) قانون مدیریت خدمات کشوری
ماده ۱- تعاریف:
واحد اداری: منظور از واحد اداری در این تصویبنامه، واحدهای سازمانی دستگاههای اجرایی موضوع ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری در شهرستانها یا بخشها میباشد که شاخصهای فعالیت آنها به تأیید معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییسجمهور رسیده باشد. این واحدها میتوانند در مرکز شهرستانهای با جمعیت کمتر از هفتاد هزار نفر یا در مرکز بخشهای با جمعیت کمتر از سی هزار نفر ایجاد شوند. در صورتی که از تاریخ تصویب قانون مدیریت خدمات کشوری، ساختمانهای واحدهای اداری احداث نشده باشد، دستگاههای اجرایی موظفند کارمندان ذیربط خود را در مجتمع اداری مراکز شهرستان و بخش که به عنوان نمایندگی تحت نظر فرماندار و بخشدار ایجاد میگردد مستقر نموده و از ایجاد ساختمانهای مستقل خودداری نمایند.
واحد مجری: واحدهای عملیاتی دستگاههای اجرایی میباشند که عهدهدار ارایه خدمات مستقیم به مردم براساس سیاستها و استانداردهای ابلاغی واحدهای ستادی دستگاه اجرایی میباشند نظیر مدارس، بیمارستانها، مراکز آموزش فنی و حرفهای، مراکز فرهنگی و هنری. اینگونه واحدها، واحد اداری محسوب نشده و در مجتمعهای اداری قرار نمیگیرند و براساس قوانین و مقررات مربوط و آییننامه اجرایی مواد (۱۶) و (۲۴) قانون مدیریت خدمات کشوری اداره خواهند شد.
شاخص فعالیت دستگاه اجرایی: عوامل کمیت پذیری هستند که براساس وظایف قانونی دستگاه اجرایی و فعالیتهای مربوط توسط دستگاه اجرایی پیشنهاد و به تأیید معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییسجمهور میرسد. این شاخص بیانکننده ضرورت ایجاد واحد اداری یا واحد مجری و تعیینکننده سطح سازمانی و پستهای سازمانی میباشد.
مجتمعهای اداری: منظور از مجتمعهای اداری ساختمان دولتی میباشد که از تجمیع واحدهای اداری دستگاههای اجرایی ایجاد میشود.
ماده ۲- معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس جمهور موظف است نمودار تشکیلاتی، پستهای، طراحی جا و مکان مجتمعهای اداری را تهیه و به دستگاهها ابلاغ نماید.[۱]