رای دادگاه درباره تاثیر سن فرزند بر ساعات ملاقات (دادنامه شماره ۹۳۰۹۹۷۰۲۲۱۱۰۱۳۹۹)

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
رای دادگاه تجدیدنظر شماره
شماره دادنامه۹۳۰۹۹۷۰۲۲۱۱۰۱۳۹۹
تاریخ دادنامه۱۳۹۳/۰۸/۲۱
نوع رأیرأی شعبه
نوع مرجعدادگاه تجدیدنظر استان
گروه رأیرای حقوقی
موضوعتاثیر سن فرزند بر ساعات ملاقات
قاضیصادقی
محمود فرهبد
نحوی

چکیده دادنامه و رای دادگاه درباره تاثیر سن فرزند بر ساعات ملاقات: در صورتی که طفل شیرخوار باشد ساعات ملاقات پدر با وی متناسب با وضعیت فرزند خواهد بود.

رأی دادگاه بدوی

در خصوص دعوی آقای ع.ن. با وکالت آقای م.ق. به ‬طرفیت همسرش خانم م.خ. به خواسته ملاقات فرزند مشترک طفل مشترک پسر ۱۴ ماهه دادگاه رابطه والدین بودن طرفین پرونده را با طفل یاد شده احراز نموده و از اینکه ملاقات فرزند برای هر یک از طرفین پرونده حقی است مسلم و برای حفظ احساسات و عواطف و ابراز علاقه از سوی هر یک از والدین نسبت به فرزند خود امر ضروری می باشد زیرا در صورت عدم ملاقات و عدم ابراز محبت، حقوق و تکالیف شرعی و قانونی طرفین مخدوش و ای‬ بسا موجب ناراحتی و مشکلات می گردد علی‬هذا دادگاه دعوی خواهان را موجه و قانونی دانسته لیکن با در نظر گرفتن سن طفل و تغذیه از شیر مادر و به استناد ماده ۱۱۷۴ قانون مدنی حکم به ملاقات طفل مشترک یاد شده را دو روز در هفته به مدت ۲ ساعت در روزهای پنجشنبه و جمعه از ساعت ۱۱ صبح لغایت ۱۳ بعد از ظهر با حضور مادر صادر می ‬نماید. رأی صادره حضوری است و ظرف ۲۰ روز از تاریخ ابلاغ قابل تجدیدنظرخواهی در محاکم تجدیدنظر استان تهران است. نحوه ملاقات با توافق است در غیر این ‬صورت کلانتری محل اقامت طفل جهت انجام ملاقات تعیین می شود.

دادرس شعبه ۲۶۷ دادگاه عمومی حقوقی خانواده دو تهران

صادقی

رأی دادگاه تجدیدنظر استان

در خصوص تجدیدنظرخواهی آقای ع.ن. با وکالت آقای م.ق. به‬ طرفیت خانم م.خ. نسبت به دادنامه شماره ۸۶۷- ۱۳۹۳/۶/۱۹ اصداری از شعبه ۲۶۷ دادگاه عمومی (خانواده) تهران که به ‬موجب آن وقت ملاقات برای پدر و فرزندش ۱۴ ماهه به ‬مدت دو ساعت در روزهای پنجشنبه و جمعه از ساعت ۱۱ صبح الی ۱۳ صبح در کلانتری تعیین شده است (با توجه به نظریه پزشکی قانونی و شیرخوار بودن فرزند نظر به اینکه دادنامه تجدیدنظر خواسته مطابق دلایل موجود در پرونده و وفق مقررات قانونی صادر گردیده است و ایراد تجدیدنظرخواه در حدی نیست که موجب حصول علم به وجود اشتباه در حکم گردد لذا اعتراض نامبرده قابل انطباق با جهات مقرر در ماده ۳۴۸ قانون آئین دادرسی مدنی مصوب ۱۳۷۹ نمی باشد در نتیجه دادگاه به استناد قسمت اخیر ماده ۳۵۸ قانون مذکور ضمن رد اعتراض حکم تجدیدنظر خواسته را تأیید می نماید. رأی صادره قطعی است.

رئیس و مستشار شعبه ۱۱ دادگاه تجدیدنظر استان تهران

فرهبد – نحوی