رای دادگاه درباره تعدد معنوی در ارتکاب تهدید از طریق مزاحمت تلفنی (دادنامه شماره ۹۲۰۹۹۷۰۲۲۲۲۰۱۱۹۶)

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
رای دادگاه تجدیدنظر شماره
شماره دادنامه۹۲۰۹۹۷۰۲۲۲۲۰۱۱۹۶
تاریخ دادنامه۱۳۹۲/۰۸/۲۹
نوع رأیرأی شعبه
نوع مرجعدادگاه تجدیدنظر استان
گروه رأیرای کیفری
موضوعتعدد معنوی در ارتکاب تهدید از طریق مزاحمت تلفنی
قاضیشعبانی
احمد موسی پور
سیدمحسن نوری نجفی

چکیده دادنامه و رای دادگاه درباره تعدد معنوی در ارتکاب تهدید از طریق مزاحمت تلفنی: تهدید از طریق مزاحمت تلفنی مصداق تعدد معنوی جرم است.

رأی دادگاه بدوی

در خصوص اتهام آقای م.ح. فرزند م.، ۲۹ ساله، آزاد با معرفی کفیل، دایر بر توهین، تهدید به ضرر نفسانی از طریق ارسال sms (مزاحمت تلفنی)؛ دادگاه با توجه به محتویات پرونده، شکایت شاکی آقای م.ر.، گزارش مرجع انتظامی، پاسخ استعلام شرکت ایرانسل، ملاحظه پیامک های ارسالی و توجه به دفاعیات متهم و اقرار صریح ایشان و سایر قرائن و امارات موجود در پرونده، بزه های انتسابی را محرز و مسلم تشخیص و با استناد به مواد ۶۰۸-۶۴۱-۶۶۹ از قانون مجازات اسلامی از بابت توهین متهم را به تحمل پنجاه ضربه شلاق تعزیری و از بابت مزاحمت تلفنی به تحمل چهار ماه حبس تعزیری و از بابت تهدید به ضرر نفسانی نیز به تحمل دو سال حبس تعزیری محکوم و اعلام مینماید. رأی صادره حضوری و ظرف بیست روز پس از ابلاغ، قابل تجدیدنظرخواهی در محاکم تجدیدنظر استان تهران میباشد.

دادرس شعبه ۱۰۳۵ دادگاه عمومی جزایی تهران شعبانی

رأی دادگاه تجدیدنظر استان

در خصوص تجدیدنظرخواهی آقای م.ح. فرزند م. از دادنامه شماره ۹۲۰۳۲۳ مورخ ۲۹/۲/۹۲ صادره از شعبه محترم ۱۰۳۵ دادگاه عمومی جزایی تهران که ضمن آن نامبرده به اتهام توهین به تحمل پنجاه ضربه شلاق تعزیری و به اتهام مزاحمت تلفنی به تحمل چهار ماه حبس و از بابت تهدید به تحمل دو سال حبس تعزیری موضوع شکایت آقای م.ر. محکوم گردیده است. با عنایت به محتویات پرونده و ملاحظه لایحه تجدیدنظرخواهی نظر به اینکه در مجموع ایراد و اعتراض موجه و مؤثری از ناحیه تجدیدنظرخواه به عمل نیامده که گسیختن و نقض دادنامه معترض را ایجاب نماید و دادنامه اصداری نیز فاقد ایراد و اشکال مؤثر قانونی است به استناد بند الف ماده ٢٥٧ قانون آیین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب در امور کیفری و ماده ۲۲ قانون تشکیل دادگاههای عمومی و انقلاب ضمن رد تجدیدنظرخواهی دادنامه تجدیدنظرخواسته را با حذف چهار ماه حبس بابت مزاحمت تلفنی به لحاظ این که تهدید با تلفن بوده و فعل دارای عناوین متعدده و مشمول قاعده تعدد جرم است و بایستی یک مجازات اشد داده شود و در مانحن فیه مجازات تهدید اشد بوده و با تخفیف مجازات تهدید به یک سال حبس با توجه به وضعیت خاص تجدیدنظرخواه تأیید مینماید. رأی صادره قطعی است.

مستشاران شعبه ٢٢ دادگاه تجدیدنظر استان تهران

موسی پور نوری نجفی