رای شعبه حقوقی دیوان عالی کشور درباره تجدیدنظرخواهی و فرجام خواهی توأمان توسط محکوم علیهم متعدد

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
رای شعبه حقوقی دیوان عالی کشور شماره ۹۳۰۹۹۷۰۹۰۹۱۰۰۱۹۴
شماره دادنامه۹۳۰۹۹۷۰۹۰۹۱۰۰۱۹۴
تاریخ دادنامه۱۳۹۳/۰۷/۲۶
نوع رأیرأی شعبه
نوع مرجعشعبه دیوان عالی کشور
شعبهشعبه ۳ دیوانعالی کشور
گروه رأیرای حقوقی
موضوعتجدیدنظرخواهی و فرجام خواهی توأمان توسط محکوم علیهم متعدد
قاضیرسول شاملو
حسن غفار پور

رای شعبه حقوقی دیوان عالی کشور درباره تجدیدنظرخواهی و فرجام خواهی توأمان توسط محکوم علیهم متعدد: چنانچه برخی محکوم علیهم، تقاضای فرجام خواهی کنند و برخی تجدیدنظرخواهی، با توجه به سلسله مراتب مراجع قضایی، نخست باید به دادخواست تجدیدنظر رسیدگی شود.

رأی خلاصه جریان پرونده

پس از صدور دادنامه فوق الذکر از دادگاه عمومی بخش ارزوئیه ح.الف. از آن تجدیدنظرخواهی نموده است و آقای ر.الف. به وکالت از افراد فوق الذکر از رأی صادره فرجام خواهی کرده است و بعدا برای رسیدگی به دیوان کشور ارسال شده است و رسیدگی به آن در دستور کار این شعبه قرار گرفته است.

رأی شعبه دیوان عالی کشور

پس از صدور رأی فرجام خواسته از دادگاه بدوی ح. الف. از آن تجدیدنظرخواهی کرده است و ر. الف. هم به وکالت از فرجام خواهان اقدام به فرجام خواهی نموده است با توجه به سلسله مراتب مراجع قضایی در رسیدگی به آراء صادره از محاکم قضایی و ترتب منطقی رسیدگی به دعاوی و اختیارات دادگاه تجدیدنظر در رسیدگی ماهیتی و کشف حقیقت طبق ماده ۱۹۹ قانون آیین دادرسی مدنی و مؤثر بودن نتیجه رسیدگی در مرحله فرجامی علی هذا اقتضا دارد بدوا به تجدیدنظرخواهی مشارالیه رسیدگی و سپس پرونده با تمام سوابق و ضمائم اصلی (نه فتوکپی) برای رسیدگی به دیوان کشور ارسال شود. ۲- آنچه به دیوان کشور ارسال شده بدل پرونده است پرونده از حیث ابلاغ رأی به طرفین و رفع نقص و ابطال تمبر هزینه دادرسی و مالیاتی به پروانه وکالت وکیل فرجام خواه مبهم و نامعلوم است باید هنگام ارسال سابقه به دیوان کشور موارد یاد شد بازبینی و تکمیلا ارسال شود.

رئیس شعبه ۳ دیوان‬عالی کشور- مستشار

غفارپور - شاملو