رای هیات تخصصی دیوان عدالت اداری درباره تقاضای ابطال بند (و) بند۵ مصوبه شماره ۱۱۹۸-۲۲/۶/۸۹ ازتاریخ تصویب

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو

رای هیات تخصصی دیوان عدالت اداری درباره تقاضای ابطال بند (و) بند۵ مصوبه شماره ۱۱۹۸-۲۲/۶/۸۹ ازتاریخ تصویب

رای هیات تخصصی دیوان عدالت اداری درباره تقاضای ابطال بند (و) بند۵ مصوبه شماره ۱۱۹۸-۲۲/۶/۸۹ ازتاریخ تصویب
مرجع صادر کنندههیأت تخصصی دیوان عدالت اداری
موضوعتقاضای ابطال بند (و) بند۵ مصوبه شماره ۱۱۹۸-۲۲/۶/۸۹ ازتاریخ تصویب
کلاسه پروندهه ع/۹۵/۳۴۷
تاریخ رأیيکشنبه ۳۱ تير ۱۳۹۷
شماره دادنامه۹۷۰۹۹۷۰۹۰۶۰۱۰۰۸۱

هیأت تخصصی بیمه ، کار و تامین اجتماعی

کلاسه پرونده : ه ع/۹۵/۳۴۷ دادنامه : ۹۷۰۹۹۷۰۹۰۶۰۱۰۰۸۱ تاریخ : ۳۰/۳/۹۷

شاکی : آقای محمد خسرو لقمانیان با وکالت آقای محمد انصاری نیاکی

طرف شکایت : سازمان تامین اجتماعی

موضوع شکایت و خواسته: تقاضای ابطال بند (و) بند۵ مصوبه شماره ۱۱۹۸-۲۲/۶/۸۹ ازتاریخ تصویب

متن مقرره مورد شکایت : در پرونده کلاسه۹۴/۵۱۷ هیات عمومی دیوان عدالت اداری درخواست ابطال قسمت (و) بند ۵ مصوبه جلسه ۱۱۹۸-۲۲/۶/۸۹ و شماره۲۰۱۲۳۵/۱۱۰/۷۵۴۶۷۴-۱۸/۷/۸۹ هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی مطرح می شود که در اثناء رسیدگی از سوی سازمان طرف شکایت اعلام می گردد به موجب بند ۱و ۲ مصوبه شماره ۹۶۷/۹۳/۱۱۰۰-۳۱/۴/۹۳ لغو و منتفی گردیده که به همین جهت در اجرای ماده ۸۵ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری قرار رد دادخواست صادر شده است. متعاقبا به شرح دادخواست موجود در پرونده کلاسه ۹۵/۳۴۷ هیات عمومی دیوان عدالت اداری وکیل محترم شاکی اعلام داشته تقاضای اثر ابطال مصوبه موضوع پرونده ۹۴/۵۱۷ هیات عمومی دیوان عدالت اداری را از تاریخ تصویب دارد.

دلایل شاکی برای ابطال مقرره مورد شکایت : برابر ماده ۱۳ قانون تشکیلات وآیین دادرسی دیوان عدالت اداری تقاضای ابطال مصوبه و تسری آن به تاریخ تصویب را در پرونده کلاسه ۹۴/۵۱۷ هیات عمومی دیوان عدالت اداری مطرح نموده ایم.

خلاصه مدافعات طرف شکایت : با توجه به آیین نامه استخدامی سازمان تامین اجتماعی کارکنان این سازمان از شمول مقررات دولتی مستثنی بوده و تابع آیین نامه استخدامی خاص خود هستند. ثانیا حق الزحمه کار اضافی ( پرکیس ) از مزایای انگیزشی مستمر و صرفا مختص سازمان تامین اجتماعی می باشد که ضوابط آن نیز با توجه به سیاست ها و رسالت سازمان تعیین شده است و وزارت بهداشت و درمان و همچنین وزارت تحقیقات و فناوری پرداختی تحت این عنوان به دارندگان مدرک تحصیلی P.H.D ندارند . لذا پرداخت یا عدم پرداخت و یا میزان آن با توجه به دستورالعمل های مربوطه و میزان رضایت از عملکرد افراد دارد و شاکی نیز عملا مدیر بیمارستانی نبوده بلکه در دفتر اسناد پزشکی استانی تهران بکار مشغول بوده است.

رأی هیات تخصصی بیمه ، کار و تأمین اجتماعی : اکثریت اعضای هیات تخصصی بر این عقیده هستند که سازمان تأمین اجتماعی تابع مقررات استخدامی خاص خود می باشد و حق الزحمه کار اضافی ( پرکیس ) از مزایای غیر مستمر بوده و پرداخت و یا عدم پرداخت و یا میزان آن با توجه به میزان رضایت از عملکرد افراد صورت می گیرد و از اختیارات هیات مدیره سازمان تأمین اجتماعی است که در مقطع زمانی دستور لغو پرداخت و در مقطعی پرداخت صورت گرفته است و عقیده بر این بوده مغایر ماده ۶۵ قانون مدیریت خدمات کشوری و خارج از حدود اختیارات نیست و حقی از افراد تضییع نشده و اگر شخص مدعی تضییع حق می باشد می تواند به شعبه مراجعه کند. لذا رأی بر رد شکایت صادر و اعلام می گردد. رأی مذکور وفق ماده ۸۴ قانون تشکیلات و آئین دادرسی دیوان عدالت اداری ظرف بیست روز از سوی رئیس دیوان یا ده نفر از قضات قابل اعتراض می باشد. /ت نبی الله کرمی رئیس هیات تخصصی بیمه ، کار و تامین اجتماعی دیوان عدالت اداری

کدمنبع: 11325