ماده 32 قانون تأسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو

ماده ۳۲ قانون تأسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی: در صورت انحلال یا تعطیلی دائم مدرسه غیردولتی وضعیت مدرسه به شرح زیر تعیین تکلیف می شود:

الف – مدارسی که در زمین با کاربری آموزشی احداث می گردد، برای ھمیشه با کاربری آموزشی و با اولویت مدرسه استفاده می شود.

ب – مدارسی که در زمین با کاربری غیرآموزشی و با استفاده از تسھیلات بانکی موضوع این قانون خریداری و یا احداث می گردد، پس از بازپرداخت تسھیلات و تسویه حساب با بانک عامل، متناسب با میزان تسھیلات دریافتی و آورده مؤسس به مدت پنج تا ده ۱۲ سال به عنوان مدرسه باقی می ماند.

پ – مدارسی که در زمین با کاربری غیرآموزشی و بدون استفاده از تسھیلات بانکی و حمایتی دولت خریداری و یا احداث می گردد، حداقل به مدت یک دوره تحصیلی به عنوان مدرسه باقی می ماند.

تبصره ۱– در مورد بندھای (الف) و (ب) این ماده چنانچه به ھر دلیلی، مؤسس امکان ادامه فعالیت نداشته باشد، ملک مورد نظر به مؤسس واجد شرایط دیگر و یا آموزش و پرورش واگذار می گردد.

تبصره ۲– در صورت انحلال یا تعطیلی دائم مدرسه و وجود شرایط مقرر در بندهای (الف) و (ب) این ماده و تأیید شورای سیاستگذاری، برنامه ریزی و نظارت مرکزی، مؤسس موظف است فروش یا اجاره ملک را از طریق انتشار آگهی به اطلاع مؤسسان واجد شرایط برساند. در صورتی که هیچ مؤسس واجد شرایطی متقاضی خرید یا اجاره ملک نباشد، آموزش و پرورش می تواند ملک مورد نظر را خریداری یا برای دایر کردن مدرسه دولتی برابر قوانین و مقررات مربوط اجاره نماید، در غیر این صورت شورای سیاستگذاری و نظارت مرکزی نسبت به تعیین وضعیت اجاره یا فروش ملک، تصمیم لازم را اتخاذ می کند.

تبصره ۳– احکام این ماده و تبصره های آن به مدارسی که بر اساس قانون تأسیس مدارس غیرانتفاعی مصوب ۱۹ /۷ /۱۳۶۷ با اصلاحات بعدی آن تأسیس شده اند و یا از تسهیلات بانکی استفاده کرده اند، قابل تسری است.