ماده 4 قانون تاسیس اطاق صنایع و معادن ایران مصوب 1343

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو

ماده ۴ قانون تاسیس اطاق صنایع و معادن ایران مصوب ۱۳۴۳ مصوب ۱۳۴۳,۰۹,۱۵: وظایف اتاق صنایع و معادن ایران بقرار زیر است

۱) همکاری با دولت از طریق ارایه نظر مشورتی در مورد تهیه لوایح قانونی و مقرراتی که با صنایع و معادن ارتباط دارد اعم از اقتصادی و مالی و مالیاتی و گمرکی و فنی و اجتماعی و غیر ه.

۲) همکاری با وزارت اقتصاد از طریق ارایه نظر مشورتی در مورد صدور پروانه تاسیس کارخانه ها یا توسعه آنها و اکتشاف و استخراج معادن و نیز اظهار نظر و توضیح در مورد اعطاء وامها و اعتبارات صنعتی و معدنی به وزارت اقتصاد و یا بانکها.

۳) راهنمایی اشخاص در امور مربوط بفعالیتهای صنعتی و معدنی و جمع آوری آمار و اطلاعات لازم برای اجرای مقاصد مقرر در اینقانون و چاپ مجلات و نشریات لازم.

۴) کوشش و مساعدت در ایجاد بورس سهام و اوراق قرضه موسسات صنعتی و معدنی.

۵)کوشش برای ترویج مصرف و شناساندن محصولات صنعتی و معدنی در داخل و خارج کشور و اقدام به تشکیل و اداره نمایشگاه های صنعتی و معدنی با اطلاع وزارت اقتصاد و اشتراک مساعی با اتاق بازرگانی تهران و برقراری ارتباط با موسسات صنعتی و معدنی و اقتصادی داخلی و خارجی و تشکیل کنفرانسها و کنگره ها و شرکت در مجامع اقتصادی و صنعتی جهانی.

۶) کوشش در ایجاد و توسعه آموزشگاههای حرفه ای و تخصصی متناسب با احتیاجات کشور و همکاری با آنها و تربیت کارشناسان لازم برای رشته های صنعتی و معدنی و تهیه وسایل اعزام کارآموزان در رشته های مزبور بخارج از کشور و همچنین ایجاد و اداره موسسات دیگری که کمک بتحقیق و پیشرفت مندرج در ماده یک اینقانون مینمایند.

۷) سعی و اهتمام نسبت به تعمیم و اجرای استانداردها و نرمها در صنایع و معادن کشور.

۸) صدور کارت عضویت اتاق طبق آیین نامه مذکور در ماده ۲ این قانون.

۹) انجام مطالعات و تحقیقات در امور صنعتی و معدنی و اشتراک مساعی با موسسات دولتی و خصوصی در این گونه مطالعات و تهیه طرحهای لازم