ماده 8 قانون حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین
ماده ۸ قانون حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین: هر نوع برقراری رابطه اقتصادی و تجاری و فرهنگی با کمپانیها و مؤسسات و شرکتهای وابسته به صهیونیست ها در سطح جهان ممنوع می باشد.
تبصره (منسوخه ۱۹/۰۳/۱۳۸۹)– وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران موظف است ظرف مدت یک سال در حد امکان لیست کامل شرکتها و مؤسسات و کمپانی های صهیونیست را در سطح جهان شناسائی و به مجلس شورای اسلامی و هیأت دولت ارائه نماید.
تبصره۱(الحاقی ۱۹/۰۳/۱۳۸۹)– کمیته ای تخصصی مرکب از وزارتخانه های امور خارجه، امور اقتصادی و دارایی، بازرگانی، اطلاعات، نفت، بانک مرکزی و سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران تش–کیل می شود که فهرست کامل شرکتها و مؤسسات صهیونیستی در سطح جهان و فهرست اشخاص حقی–قی و حقوقی موضوع تحریم را به صورت شفاف ظرف دو ماه پ–س از تصویب این قانون ارائه کند و به ص–ورت سالیانه و یا حس–ب ضرورت به روزرسانی نماید.
تبصره۲(الحاقی ۱۹/۰۳/۱۳۸۹)– وزارت امور خ–ارجه موظف است گزارش روند فعالیت کمیته مذکور را سالیانه و همچنین در مواقع مقتضی به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی ارائه نماید.
تبصره۳(الحاقی ۱۹/۰۳/۱۳۸۹)– وزارت امور خارجه موظف است در فرصتهای مقتضی در مجامع جهانی و اجلاسهای بین المللی از جمله سازمان کنفرانس اسلامی و اجلاس غیرمتعهدها، طرح تحریم کالاهای رژیم اشغالگر قدس را مطرح و جهت درج در بیانیه ها و قطعنامه ها پیشنهاد دهد.
تبصره۴(الحاقی ۱۹/۰۳/۱۳۸۹)– س–ازمان صدا و سیما موظف است طبق فهرس–ت ارائه ش–ده توسط کمیته تخصصی موضوع تبصره (۱) از تبلیغ هر نوع کالای شرکتهای صهیونیستی خودداری نماید.
قانون فوق مشتمل بر هشت ماده و یک تبصره در جلسه علنی روز چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت ماه یکهزار و سیصد و شصت و نه مجلس شورای اسلامی تصویب و در تاریخ ۱۹/ ۲/ ۱۳۶۹ به تأیید شورای نگهبان رسیده است.
رئیس مجلس شورای اسلامی – مهدی کروبی