ماده 3 قانون تسهیل وصول مالیاتها مصوب 1343
این ماده به موجب قوانین لاحق نسخ شده است. |
ماده ۳ قانون تسهیل وصول مالیاتها مصوب ۱۳۴۳ مصوب ۱۳۴۳,۰۴,۲۸: در هر یک از نقاطی که اداره دارایی دایر است هییت یا هییت هایی بنام حل اختلاف مالیاتی مرکب از سه نفر عضو اصلی و بتعداد کافی عضو علی البدل از اشخاص ذیل تشکیل خواهد گردید:
الف – یکنفر نماینده دارایی در مرکز بانتخاب وزارت دارایی و در حوزه های تابع پیشکاری بانتخاب پیشکار دارایی و در حوزه ادارات دارایی مستقل شهرستانها بانتخاب رییس اداره دارایی شهرستان.
ب – یکنفر قاضی دادگستری در مرکز بانتخاب وزارت دادگستری و در سایر نقاط بانتخاب رییس دادگستری و یا رییس عالی ترین دادگاه محل و در نقاطی که دادگاه وجود ندارد فرماندار یا بخشدار محل یا نماینده آنها.
ج – یکنفر نماینده مودی بر طبق مفاد بند ب ماده (۲)
د – برای رسیدگی بپرونده های مالیاتی در هییت های حل اختلاف باید از مودی دعوت شود و در صورتیکه دفعه اول مودی یا نماینده قانونی او با داشتن عذر موجه بتشخیص هییت حضور نیافت برای بار دوم منتهی ظرف یکماه از تاریخ جلسه اول هییت از مودی دعوت بعمل آمده و در جلسه دوم با رعایت مقررات مربوطه و با توجه باظهارات و دلایل طرفین بموضوع مورد اختلاف رسیدگی و رای صادر خواهد شد فاصله بین ابلاغ دعوت نامه به مودی و روز جلسه رسیدگی نباید کمتر از پنجروز باشد.
عدم حضور مودی در دفعه دوم مانع رسیدگی هییت و صدور رای نیست و رای هییت باید موجه و متکی بدلیل باشد و آراء صادره از هییت های نامبرده باکثریت قطعی و لازم الاجرا است.
تبصره – در صورتیکه نمایندگان مذکور در بند ب ماده (۲) و بند ج ماده (۳) این قانون اعم از اصلی و علی البدل با اطلاع از تشکیل کمیسیون توافق یا هییت حل اختلاف در جلسات کمیسیون ها و یا هییت ها حاضر نشوند کمیسیون یا هییت مذکور با شرکت دو نفر نماینده دیگر رسمیت داشته و تشکیل خواهد شد و نسبت به پرونده های مطروحه توافق نموده و یا رای صادر خواهند کرد.