بررسی تطبیقی فرآیند قانونی تجاری سازی حق اختراعات در ایران و انگلستان: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(صفحه‌ای تازه حاوی «'''بررسی تطبیقی فرآیند قانونی تجاری سازی حق اختراعات در ایران و انگلستان''' نام مقاله ای از مصطفی ماندگار و محمود رنجبر بوده که در دوره یازدهم شماره چهلم (تابستان 1397) فصلنامه تحقیقات حقوقی بین المللی منتشر شده است. == چکیده == تجاری سازی حق...» ایجاد کرد)
 
(+ 8 categories using HotCat)
 
خط ۳۲: خط ۳۲:
* [[ماده 583 قانون مدنی]]
* [[ماده 583 قانون مدنی]]
* [[ماده 4 کنوانسیون پاریس]]
* [[ماده 4 کنوانسیون پاریس]]
[[رده:مقالات منتشر شده در سال 1397]]
[[رده:فصلنامه تحقیقات حقوقی بین المللی]]
[[رده:مقالات دوره یازدهم شماره چهلم فصلنامه تحقیقات حقوقی بین المللی]]
[[رده:مقالات مصطفی ماندگار]]
[[رده:مقالات محمود رنجبر]]
[[رده:مواد قرمز]]
[[رده:مقالات حقوق تجارت]]
[[رده:مقالات حقوق مالکیت فکری]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۸ اوت ۲۰۲۴، ساعت ۲۳:۱۷

بررسی تطبیقی فرآیند قانونی تجاری سازی حق اختراعات در ایران و انگلستان نام مقاله ای از مصطفی ماندگار و محمود رنجبر بوده که در دوره یازدهم شماره چهلم (تابستان 1397) فصلنامه تحقیقات حقوقی بین المللی منتشر شده است.

چکیده

تجاری سازی حق اختراع ، فرآیندی پراهمیت برای مخترعان ، شرکت های خریدار و حتی عموم مردم بوده که در هر نظام حقوقی از جمله ایران و انگلستان ، شیوه ها و آثار متفاوتی بر آن بار است . در مقاله حاضر با استناد به قوانین داخلی و بین المللی در حوزه ی تجاری سازی حق اختراع در ایران و انگلستان به این پرسش پاسخ می دهیم که شیوه ها و آثار تجاری سازی حق اختراعات در این دو نظام حقوقی چه نقاط شباهت و تفاوتی دارد ؟ نتیجه ی تحقیق حاضر بدین صورت است که علی رغم برخی شباهت ها مانند شرایط مشابه ثبت اختراعات ، اما در سایر زمینه ها مانند تجاری سازی اختراعات مشترک ، حق تقدم در اختراعات ، امکان اعطای مجوز اجباری ، اراده طرفین نسبت به تجاری سازی اختراعات و ... تفاوت های مهمی در زمینه ی تجاری سازی حق اختراعات در دو نظام مشاهده می شود جدا از این مطلب که در نظام حقوقی ایران ، ضعف ها در دو حوزه ی نظری و قانونی در این راستا مشهود است .

کلیدواژه ها

  • انگلستان
  • تجاری سازی
  • ج.ا.ایران
  • حق اختراع

مواد مرتبط