ماهیت ضمانت اجراهای اداری درنظام حقوقی‌ایران: تفاوت میان نسخه‌ها

(صفحه‌ای تازه حاوی «'''ماهیت ضمانت اجراهای اداری درنظام حقوقی‌ایران''' نام مقاله ای از بابک درویشی و امیر علی زینالی بوده که در دوره هفتم شماره بیست و پنجم (تابستان 1393) فصلنامه تحقیقات حقوقی بین المللی منتشر شده است. == چکیده == هنگامیکه در حقوق اداری مساله [...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(یک نسخهٔ میانیِ ایجادشده توسط همین کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
'''ماهیت ضمانت اجراهای اداری درنظام حقوقی‌ایران''' نام مقاله ای از [[بابک درویشی]] و [[امیر علی زینالی]] بوده که در دوره هفتم شماره بیست و پنجم (تابستان 1393) [[فصلنامه تحقیقات حقوقی بین المللی]] منتشر شده است.
'''ماهیت ضمانت اجراهای اداری درنظام حقوقی‌ایران''' نام مقاله ای از [[بابک درویشی]] و [[امیر علی زینالی]] بوده که در دوره هفتم شماره بیست و پنجم (زمستان 1393) [[فصلنامه تحقیقات حقوقی بین المللی]] منتشر شده است.


== چکیده ==
== چکیده ==
خط ۲۲: خط ۲۲:
* [[ماده 90 قانون مدیریت خدمات کشوری]]
* [[ماده 90 قانون مدیریت خدمات کشوری]]
* [[ماده 48 قانون مدیریت خدمات کشوری]]
* [[ماده 48 قانون مدیریت خدمات کشوری]]
[[رده:مقالات منتشر شده در سال 1393]]
[[رده:مقالات دوره هفتم شماره بیست و پنجم فصلنامه تحقیقات حقوقی بین المللی]]
[[رده:فصلنامه تحقیقات حقوقی بین المللی]]
[[رده:مقالات حقوق عمومی]]
[[رده:مقالات بابک درویشی]]
[[رده:مقالات امیر علی زینالی]]
[[رده:ضمانت اجرا]]
[[رده:تخلفات اداری]]
[[رده:حاکمیت قانون]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۷ آوریل ۲۰۲۴، ساعت ۱۶:۴۵

ماهیت ضمانت اجراهای اداری درنظام حقوقی‌ایران نام مقاله ای از بابک درویشی و امیر علی زینالی بوده که در دوره هفتم شماره بیست و پنجم (زمستان 1393) فصلنامه تحقیقات حقوقی بین المللی منتشر شده است.

چکیده

هنگامیکه در حقوق اداری مساله تخلفات اداري مطرح میگردد، این تخلفات زمانی قابلیت حقوقی مـی یابندکـه ضمانت اجراداشته باشند. پارهاي ازضمانت اجراهاي حقوقی، خاص حقوق اداري وبرخی دیگـر وجهـه اي مشـترك باحقوق کیفری، مدنی و ... دارند. مقاله حاضر درصدد است تا ضمن بررسی مفهوم، مبانی ضمانت اجراهـاي اداري ومقایسه آن باحقوق کیفري، به طور ویژه وخاص ماهیت ضمانت اجراهاي اداري را در پرتو وجوهـات اشـتراکی و افتراقی باحقوق کیفري تبیین نماید. دراین مقاله سعی بر آن است که بـا بررسـی مـوارد تخلفـات اداري و ضـمانت اجراهاي در نظرگرفته شده براي آن به تبیین ماهیت این تخلفات پرداخته شود. دراین راستا با بررسی آیین دادرسـی رسیدگی به تخلفات اداري و آیین دادرسی کیفري وجوه تشابه و افتراق آنان مورد توجه قرار گرفته اسـت . درمـورد تخلفات همیشه این سئوال مطرح میگردد که ماهیت آن و احکام قانونی راجـع بـه آن از لحـاظ حقـوقی چیسـت؟ آیاموضوع و مقررات مربوط به آن نوعا در زمرهي مطالب کیفري اسـت یـا مـدنی یـا اینکـه تـامین حقـوقی مسـتقل میباشد؟ مقالهي حاضردر پیرو روشن سازي موضوعات مذکور میباشد.

کلیدواژه ها

  • تخلفات اداری
  • ضمانت اجرا
  • حقوق کیفری
  • جرم
  • حاکمیت قانون
  • ماهیت حقوقی

مواد مرتبط