ماده 60 قانون مدیریت خدمات کشوری: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(صفحه‌ای تازه حاوی «'''ماده 60 ـ''' كليه بورسهاي آموزشي كه منجربه اخذ مدرك تحصيلي دانشگاهي نمي گردد و از سوي دولتهاي خارجي يا از طرف مؤسسات بين المللي دراختيار دولت قرار مي گيرد از طريق سازمان ، متناسب با وظايف دستگاههاي اجرائي توزيع مي گردد . دوره هايي كه طبق قراردا...» ایجاد کرد)
 
 
(۷ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
'''ماده 60 ـ''' كليه بورسهاي آموزشي كه منجربه اخذ مدرك تحصيلي دانشگاهي نمي گردد و از سوي دولتهاي خارجي يا از طرف مؤسسات بين المللي دراختيار دولت قرار مي گيرد از طريق سازمان ، متناسب با وظايف دستگاههاي اجرائي توزيع مي گردد . دوره هايي كه طبق قرارداد دو جانبه برگزار مي شود توسط دستگاه اجرائي مربوط اقدام خواهد شد .
'''ماده ۶۰ قانون مدیریت خدمات کشوری:''' کلیه بورسهای آموزشی که منجربه اخذ مدرک تحصیلی دانشگاهی نمی‌گردد و از سوی دولتهای خارجی یا از طرف مؤسسات بین‌المللی دراختیار دولت قرار می‌گیرد از طریق سازمان، متناسب با وظایف دستگاه‌های اجرائی توزیع می‌گردد. دوره‌هایی که طبق قرارداد دو جانبه برگزار می‌شود توسط دستگاه اجرائی مربوط اقدام خواهد شد.


'''تبصره ـ''' بورسها و دوره هاي آموزشي كه منجر به اخذ مدرك دانشگاهي مي شود با نظر وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي و علوم ، تحقيقات و فناوري حسب مورد توزيع مي گردد .
'''تبصره ـ''' بورسها و دوره‌های آموزشی که منجر به اخذ مدرک دانشگاهی می‌شود با نظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و علوم، تحقیقات و فناوری حسب مورد توزیع می‌گردد.
 
[[ماده 59 قانون مدیریت خدمات کشوری|مشاهده ماده قبلی]]
 
[[ماده 61 قانون مدیریت خدمات کشوری|مشاهده ماده بعدی]]
 
== توضیح واژگان ==
[[دستورالعمل نحوه توزیع بورس های آموزشی خارج از کشور|دستورالعمل نحوه استفاده از بورس های آموزشی خارج از کشور]] مصوب 1389  به تصویب شورای توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رسیده است.
 
در این دستورالعمل [[بورس آموزشی]] این گونه تعریف می شود:  فرصت و امکان آموزشی  که از سوی دولت های خارجی و یا موسسات بین المللی در اختیار دولت جمهوری اسلامی ایران قرار می گیرد که از نظر منابع مالی به یکی از اشکال زیر است:
 
1- بورس های آموزشی واگذار شده توسط دولت ها و سازمان های بین المللی که  مخارج آن کلاً به عهده مراجع بورس دهنده است.
 
2- بورس های آموزشی واگذار شده توسط دولت ها و سازمان های بین المللی که تأمین قسمتی از مخارج آن به عهده مراجع بورس دهنده و قسمتی به عهده دستگاه متبوع است.
 
3-  بورس های آموزشی که مخارج آن کلاً بر عهده دستگاه اعزام کننده است.
 
4- بورس های اعطایی دولت جمهوری اسلامی ایران که تأمین قسمتی از مخارج آن به عهده دستگاه اعزام کننده بوده و تأمین مابه التقاوت هزینه های مربوط به عهده داوطلب می باشد.
 
5- بورس های آموزشی که تأمین کلیه مخارج آن به عهده داوطلب می باشد.<ref>{{یادکرد کتاب۲||عنوان=حقوق اداری|ترجمه=|جلد=|سال=1393|ناشر=دادگستر|مکان=|شابک=|پیوند=|شماره فیش در پژوهشکده حقوق و قانون ایران=6320920|صفحه=|نام۱=ابراهیم|نام خانوادگی۱=موسی زاده|چاپ=2}}</ref>
 
== مواد مرتبط ==
 
* [[دستورالعمل نحوه توزیع بورس های آموزشی خارج از کشور|دستورالعمل نحوه استفاده از بورس های آموزشی خارج از کشور]]
 
== منابع ==
{{پانویس}}
{{مواد قانون مدیریت خدمات کشوری}}
 
[[رده:مواد قانون مدیریت خدمات کشوری]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۶ دسامبر ۲۰۲۲، ساعت ۱۰:۲۰

ماده ۶۰ قانون مدیریت خدمات کشوری: کلیه بورسهای آموزشی که منجربه اخذ مدرک تحصیلی دانشگاهی نمی‌گردد و از سوی دولتهای خارجی یا از طرف مؤسسات بین‌المللی دراختیار دولت قرار می‌گیرد از طریق سازمان، متناسب با وظایف دستگاه‌های اجرائی توزیع می‌گردد. دوره‌هایی که طبق قرارداد دو جانبه برگزار می‌شود توسط دستگاه اجرائی مربوط اقدام خواهد شد.

تبصره ـ بورسها و دوره‌های آموزشی که منجر به اخذ مدرک دانشگاهی می‌شود با نظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و علوم، تحقیقات و فناوری حسب مورد توزیع می‌گردد.

مشاهده ماده قبلی

مشاهده ماده بعدی

توضیح واژگان

دستورالعمل نحوه استفاده از بورس های آموزشی خارج از کشور مصوب 1389 به تصویب شورای توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رسیده است.

در این دستورالعمل بورس آموزشی این گونه تعریف می شود: فرصت و امکان آموزشی که از سوی دولت های خارجی و یا موسسات بین المللی در اختیار دولت جمهوری اسلامی ایران قرار می گیرد که از نظر منابع مالی به یکی از اشکال زیر است:

1- بورس های آموزشی واگذار شده توسط دولت ها و سازمان های بین المللی که مخارج آن کلاً به عهده مراجع بورس دهنده است.

2- بورس های آموزشی واگذار شده توسط دولت ها و سازمان های بین المللی که تأمین قسمتی از مخارج آن به عهده مراجع بورس دهنده و قسمتی به عهده دستگاه متبوع است.

3- بورس های آموزشی که مخارج آن کلاً بر عهده دستگاه اعزام کننده است.

4- بورس های اعطایی دولت جمهوری اسلامی ایران که تأمین قسمتی از مخارج آن به عهده دستگاه اعزام کننده بوده و تأمین مابه التقاوت هزینه های مربوط به عهده داوطلب می باشد.

5- بورس های آموزشی که تأمین کلیه مخارج آن به عهده داوطلب می باشد.[۱]

مواد مرتبط

منابع

  1. ابراهیم موسی زاده. حقوق اداری. چاپ 2. دادگستر، 1393.  ,شماره فیش در پژوهشکده حقوق و قانون ایران: 6320920