بررسی سیاست جنایی تقنینی ایران در قبال بزه تقلب در مواد خوردنی: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(صفحه‌ای تازه حاوی «'''بررسی سیاست جنایی تقنینی ایران در قبال بزه تقلب در مواد خوردنی''' نام مقاله ای از محسن عینی و محمدرضا خضابی خسرقی بوده که در دوره دهم شماره سی و هشتم (زمستان 1396) فصلنامه تحقیقات حقوقی بین المللی منتشر شده است. == چکیده == جرم تقلب در مواد...» ایجاد کرد)
 
(+ 8 categories using HotCat)
 
خط ۳۴: خط ۳۴:
* [[ماده 3 قانون سازمان دامپزشکی]]
* [[ماده 3 قانون سازمان دامپزشکی]]
* [[ماده 44 قانون تعزیرات حکومتی در امور بهداشتی و درمانی]]
* [[ماده 44 قانون تعزیرات حکومتی در امور بهداشتی و درمانی]]
[[رده:مقالات منتشر شده در سال 1396]]
[[رده:فصلنامه تحقیقات حقوقی بین المللی]]
[[رده:مقالات دوره دهم شماره سی و هشتم فصلنامه تحقیقات حقوقی بین المللی]]
[[رده:مقالات محسن عینی]]
[[رده:مقالات محمدرضا خضابی خسرقی]]
[[رده:مقالات حقوق کیفری]]
[[رده:مواد قرمز]]
[[رده:جرم تقلب در مواد خوردنی]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۳ اوت ۲۰۲۴، ساعت ۱۹:۳۴

بررسی سیاست جنایی تقنینی ایران در قبال بزه تقلب در مواد خوردنی نام مقاله ای از محسن عینی و محمدرضا خضابی خسرقی بوده که در دوره دهم شماره سی و هشتم (زمستان 1396) فصلنامه تحقیقات حقوقی بین المللی منتشر شده است.

چکیده

جرم تقلب در مواد خوردنی یکی از جرایم عمومی می باشد که تهدیدی جدی بر سلامت مردم به شمار می اید. به جرات می توان گفت که این بزه از زمان پیدایش انسان در این کره خاکی تا به حال وجود داشته اما از زمان انقلاب صنعتی و با به وجود امدن کارخانه های بزرگ تولید کننده مواد خوراکی شکلی خطرناک تری نسبت به گذشته بر خود گرفته است. وضعیت فعلی قوانین موجود در ارتباط با تقلب در قبال مواد خوردنی اصلا مناسب نیست و نزدیک چهل و شش سال از زمان تصویب آخرین قانون در قبال تقلب در مواد خوردنی می گذرد .در این مقاله علاوه بر ارائه تعریفی از تقلب در مواد خوردنی ، به بررسی دلایل جرم انگاری مقنن در ارتباط با بزه تقلب در مواد خوراکی و همچنین بررسی عناصر تشکیل دهنده این جرم پرداخته می شود و نگاهی نیز به پاسخ های کنشی و واکنشی قانون گذار در ارتباط با این جرم خواهیم داشت.

کلیدواژه ها

  • تقلب
  • سیاست جنایی
  • مواد خوردنی

مواد مرتبط