ماده 8 قانون حکمیت مصوب 1306

از ویکی حقوق
نسخهٔ تاریخ ‏۲۹ سپتامبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۶:۳۰ توسط Itbot (بحث | مشارکت‌ها) (صفحه‌ای تازه حاوی «{{منسوخ}}'''ماده ۸ قانون حکمیت مصوب ۱۳۰۶ مصوب ۱۳۰۶,۱۲,۲۹:''' در صورتیکه یکی از حکمها تا سه جلسه مماطله و مسامحه از حضور نماید یا اصلا سه جلسه حاضر نشود بترتیب ذیل رفتار خواهد شد: (ا) هر گاه حکم مشترک حاضر نشود دو حکم دیگر رسیدگی کرده رای خود را در صور...» ایجاد کرد)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)
پرش به ناوبری پرش به جستجو

ماده ۸ قانون حکمیت مصوب ۱۳۰۶ مصوب ۱۳۰۶,۱۲,۲۹: در صورتیکه یکی از حکمها تا سه جلسه مماطله و مسامحه از حضور نماید یا اصلا سه جلسه حاضر نشود بترتیب ذیل رفتار خواهد شد:

(ا) هر گاه حکم مشترک حاضر نشود دو حکم دیگر رسیدگی کرده رای خود را در صورت توافق در ظرف پنج روز خواهند داد و الا محکمه بتقاضای یکی از متداعیین بر طبق ماده چهارم حکم مشترک دیگری تعیین مینماید.

(ب) در صورت عدم حضور حکم مختص یکی از متداعیین حکم مشترک فورا توسط محکمه کتبا تعیین حکم دیگری را از طرف تقاضا خواهد کرد.

چنانچه از تاریخ ابلاغ تقاضای مزبور تا پنج روز حکم جدید حاضر نشود حکم مشترک و حکم مختص دیگری رسیدگی نموده رای خواهند داد و در صورت عدم توافق محکمه بر طبق ماده چهارم حکم مختص را بقرعه معین خواهد کرد.

حکمها در رسیدگی و حکم تابع مقررات قانون اصول محاکمات حقوقی نیستند ولی باید مخالفت با قوانین و شرایط قرارداد حکمیت ننمایند.

متداعیین اسناد و مدارک و لوایح خود را بحکمها داده و حکمها میتوانند از آنها توضیحات شفاهی بخواهند در رای حکم باید اسم و شهرت متداعیین و حکم و موضوع منازعه اسناد و مدارک و دلایل رای تصریح شود.

هر گاه پس از ختم رسیدگی دو نفر از حکم ها در رای توافق نموده و حکم دیگر از امضای رای امتناع نماید سایرین امضاء نمود و این امتناع را در حکم قید مینماید – حکمی که بامضای اکثریت حکم ها رسیده است آن اعتبار را دارد که بامضای تمام حکمها رسیده باشد.

محکمه که قرار حکمیت داده مطابق رای حکم ورقه اجراییه صادر خواهد کرد.