ماده 14 قانون اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو

ماده ۱۴ قانون اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی: ماده ۱۴ – متن زیر جایگزین ماده (۳۱) قانون می شود:

ماده ۳۱ – وزارت کشور زیر نظر هیأت اجرائی مرکزی، مجری انتخابات است. وزیر کشور موظف است به گونه ای برنامه ریزی نماید که حداقل شش ماه قبل از پایان دوره مجلس و ۲۰ روز پیش از ثبت نام داوطلبان، هیأت اجرائی مرکزی را با ترکیب زیر تشکیل دهد:

۱ – وزیر کشور (رئیس هیأت)

۲ – دادستان کل کشور

۳ – وزیر اطلاعات

۴ – رئیس سازمان اطلاعات سپاه

۵ – وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات

۶ – رئیس ستاد انتخابات کشور

۷ – رئیس سازمان ثبت احوال کشور

۸ – شش نفر از شخصیت های دینی، سیاسی، فرهنگی – اجتماعی، علمی، اقتصادی و حقوقی در سطح ملی به عنوان معتمدان مردمی به گونه ای که حتی الامکان یک نفر از هر یک از حوزه های مذکور در آن حضور داشته باشد.

تبصره ۱ – نماینده شورای نگهبان می تواند در جلسات هیأت اجرائی مرکزی بدون حق رأی حضور داشته باشد.

تبصره ۲ – جلسات هیأت اجرائی مرکزی با حضور حداقل یازده نفر رسمیت می یابد و مصوبات آن با رأی حداقل نه نفر از اعضای حاضر معتبر است.

تبصره ۳ – اولین جلسه هیأت اجرائی مرکزی با دعوت وزیر کشور تشکیل می شود و نائب رئیس از بین اعضای هیأت با اکثریت آراء انتخاب می شود. مسؤولیت دبیری هیأت اجرائی مرکزی با دبیر ستاد انتخابات کشور خواهد بود که با پیشنهاد وزیر کشور و تأیید هیأت اجرائی مرکزی انتخاب می شود.

تبصره ۴ – هیأت اجرائی مرکزی موظف است کلیه صورتجلسات و مصوبات خود را به هیأت مرکزی نظارت ارسال نماید. تصمیمات هیأت اجرائی مرکزی انتخابات نباید موجب تداخل در وظایف و اختیارات نظارتی هیأت مرکزی نظارت شود؛ در غیر این صورت تصمیمات مذکور باطل و هرگونه اقدامی در این جهت ممنوع است. مرجع تشخیص موضوع این تبصره، هیأت مرکزی نظارت است.

تبصره ۵ – هیچ یک از اعضای هیأت اجرائی مرکزی نمی تواند داوطلب انتخابات شود.