مطالعه تطبیقی حمایت از مصرف‌کنندگان در قراردادهای رایانش ابری در حقوق اتحادیه اروپا، انگلستان و ایران: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(صفحه‌ای تازه حاوی «'''مطالعه تطبیقی حمایت از مصرف‌کنندگان در قراردادهای رایانش ابری در حقوق اتحادیه اروپا، انگلستان و ایران''' نام مقاله ای از حبیب طاهر احمدی و آذر فرهمند بوده که در شماره بیستم (اسفند 1400) دانشنامه حقوق اقتصادی...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(یک نسخهٔ میانیِ ایجادشده توسط همین کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
'''مطالعه تطبیقی حمایت از مصرف‌کنندگان در قراردادهای رایانش ابری در حقوق اتحادیه اروپا، انگلستان و ایران''' نام مقاله ای از [[حبیب طاهر احمدی]] و [[آذر فرهمند]] بوده که در شماره بیستم (اسفند 1400) [[نشریه دانشنامه حقوق اقتصادی|دانشنامه حقوق اقتصادی]] منتشر شده است.
'''مطالعه تطبیقی حمایت از مصرف‌کنندگان در قراردادهای رایانش ابری در حقوق اتحادیه اروپا، انگلستان و ایران''' نام مقاله ای از [[حبیب طاهر احمدی|حبیب طالب احمدی]] و [[آذر فرهمند]] بوده که در شماره بیستم (اسفند 1400) [[نشریه دانشنامه حقوق اقتصادی|دانشنامه حقوق اقتصادی]] منتشر شده است.


== چکیده ==
== چکیده ==
خط ۲۱: خط ۲۱:
* [[ماده 50 قانون تجارت الکترونیکی]]
* [[ماده 50 قانون تجارت الکترونیکی]]
* [[ماده 70 قانون تجارت الکترونیکی]]
* [[ماده 70 قانون تجارت الکترونیکی]]
[[رده:مقالات منتشر شده در سال 1400]]
[[رده:مقالات دانشنامه حقوق اقتصادی]]
[[رده:مقالات شماره بیستم نشریه دانشنامه حقوق اقتصادی]]
[[رده:مقالات حقوق خصوصی]]
[[رده:مقالات آذر فرهمند]]
[[رده:رایانش ابری]]
[[رده:قرارداد عرضه خدمات]]
[[رده:حقوق مصرف کننده]]
[[رده:تامین کننده محتوا و خدمات دیجیتال]]
[[رده:مواد قرمز]]
[[رده:مقالات حبیب طالب احمدی]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۳۱ ژانویهٔ ۲۰۲۳، ساعت ۱۱:۲۲

مطالعه تطبیقی حمایت از مصرف‌کنندگان در قراردادهای رایانش ابری در حقوق اتحادیه اروپا، انگلستان و ایران نام مقاله ای از حبیب طالب احمدی و آذر فرهمند بوده که در شماره بیستم (اسفند 1400) دانشنامه حقوق اقتصادی منتشر شده است.

چکیده

رایانش ابری، بنیان بسیاری از فناوری‌های دیجیتال را تشکیل می‌دهد و از خدمات بی‌شماری مانند: خدمات ذخیره‌سازی، میزبانی ابری، نامه‌های الکترونیکی، شبکه‌های اجتماعی مبتنی بر ابر پشتیبانی می‌کند. بیشتر این خدمات از طریق بستن قراردادهای استاندارد با مشتریان عرضه می‌شود. شکاف اطلاعاتی، نداشتن قدرت چانه‌زنی برابر، کمبود تخصص و تجربه در زمینه‌های فنی_حقوقی، عدم شفافیت شروط قرارداد و تبلیغات، سبب ناتوانی مصرف‌کنندگان در قیاس با توان معاملاتی عرضه‌کنندگان خدمات ابری شده است. لذا قانون‌گذاران برای دست‌یابی به عدالت معاوضی از مصرف‌کنندگان حمایت می‌کنند. این پژوهش با روش توصیفی-تحلیلی سازوکارهای حمایت از مصرف‌کنندگان را در حقوق اتحادیه اروپا، انگلستان و ایران بررسی می‌نماید. نظر به اهمیت و فراوانی محصولات ناملموس دیجیتالی مانند رایانش ابری و تفاوت‌های قابل‌ملاحظه آن‌ها با محصولات غیردیجیتال، در حقوق برخی از کشورها مانند انگلستان و اتحادیه اروپا مقررات جداگانه برای آن وضع شده است، ولی تاکنون در حقوق ایران، مقررات خاصی در این زمینه پیش‌بینی نشده و برای شناخت حقوق مصرف‌کنندگان این قراردادها نیز همانند موارد دیگر باید به قواعد عام موجود مراجعه کرد.

کلید واژه ها

  • رایانش ابری
  • قرارداد عرضه خدمات
  • حقوق مصرف کننده
  • تأمین‌کننده محتوا و خدمات دیجیتال

مواد مرتبط