ماده 6 قانون اجرای احکام مدنی: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
خط ۲: خط ۲:


== نکات توضیحی ==
== نکات توضیحی ==
از چمله شرایط اجرائیه، درج مشخصات حکم در اجرائیه می‌باشد. اگر منظور، شرایط مقرر در [[ماده ۲۹۶ قانون آیین دادرسی مدنی]] باشد، باید این موارد در اجرائیه قید شود ولی آنچه امروزه در دادگستری معمول است و به عنوان رویه حاکم می‌باشد، در اجرائیه به ذکر شماره دادنامه و کلاسه پرونده محاکماتی و مرجع صادر کنندۀ آن و تکلیف محکوم‌علیه اشاره شده است.
از چمله شرایط [[اجراییه|اجرائیه]]، درج مشخصات [[حکم]] در اجرائیه می‌باشد. اگر منظور، شرایط مقرر در [[ماده ۲۹۶ قانون آیین دادرسی مدنی]] باشد، باید این موارد در اجرائیه قید شود ولی آنچه امروزه در دادگستری معمول است و به عنوان [[رویه قضایی|رویه]] حاکم می‌باشد، در اجرائیه به ذکر شماره [[دادنامه]] و کلاسه پرونده محاکماتی و مرجع صادر کنندۀ آن و تکلیف [[محکوم علیه|محکوم‌علیه]] اشاره شده است.


== منابع ==
== منابع ==

نسخهٔ ‏۷ مارس ۲۰۲۳، ساعت ۱۱:۳۴

ماده 6 قانون اجرای احکام مدنی: در اجرائيه نام و نام خانوادگي و محل اقامت محكوم‌‌له و محكوم‌‌عليه و مشخصات حكم و موضوع آن و اينكه پرداخت حق اجرا به عهده‌ محكوم‌‌عليه مي‌باشد نوشته شده و به امضاء رئيس دادگاه و مدير دفتر رسيده به مهر دادگاه ممهور و براي ابلاغ فرستاده مي‌شود.

نکات توضیحی

از چمله شرایط اجرائیه، درج مشخصات حکم در اجرائیه می‌باشد. اگر منظور، شرایط مقرر در ماده ۲۹۶ قانون آیین دادرسی مدنی باشد، باید این موارد در اجرائیه قید شود ولی آنچه امروزه در دادگستری معمول است و به عنوان رویه حاکم می‌باشد، در اجرائیه به ذکر شماره دادنامه و کلاسه پرونده محاکماتی و مرجع صادر کنندۀ آن و تکلیف محکوم‌علیه اشاره شده است.

منابع