رای دادگاه درباره اثر توافق بر حضانت (دادنامه شماره ۹۳۰۹۹۷۰۲۲۳۰۰۱۰۴۱): تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(صفحه‌ای تازه حاوی «{{جعبه اطلاعات رای دادگاه تجدیدنظر (حقوقی)|شماره دادنامه=۹۳۰۹۹۷۰۲۲۳۰۰۱۰۴۱|تاریخ دادنامه=۱۳۹۳/۰۶/۳۰|نوع رأی=رأی شعبه|تاریخ شعبه=شعبه ۳۰ دادگاه تجدید نظر استان تهران|قاضی=محرمعلی بیگدلی{{سخ}}پایدارپویا{{سخ}}قربانی قادی|موضوع=اثر توافق بر حضانت}}''...» ایجاد کرد)
 
(افزودن فهرست مواد مرتبط و جستارهای وابسته و لینک کردن مواد و قانون ها و واژگان)
 
خط ۱: خط ۱:
{{جعبه اطلاعات رای دادگاه تجدیدنظر (حقوقی)|شماره دادنامه=۹۳۰۹۹۷۰۲۲۳۰۰۱۰۴۱|تاریخ دادنامه=۱۳۹۳/۰۶/۳۰|نوع رأی=رأی شعبه|تاریخ شعبه=شعبه ۳۰ دادگاه تجدید نظر استان تهران|قاضی=محرمعلی بیگدلی{{سخ}}پایدارپویا{{سخ}}قربانی قادی|موضوع=اثر توافق بر حضانت}}'''چکیده دادنامه و رای دادگاه درباره اثر توافق بر حضانت''': اگر بر اساس طلاق توافقی، حق حضانت به یکی از زوجین سپرده شود، امکان عدول از توافق مربوطه وجود دارد.  
{{جعبه اطلاعات رای دادگاه تجدیدنظر (حقوقی)|شماره دادنامه=۹۳۰۹۹۷۰۲۲۳۰۰۱۰۴۱|تاریخ دادنامه=۱۳۹۳/۰۶/۳۰|نوع رأی=رأی شعبه|تاریخ شعبه=شعبه ۳۰ دادگاه تجدید نظر استان تهران|قاضی=محرمعلی بیگدلی{{سخ}}پایدارپویا{{سخ}}قربانی قادی|موضوع=اثر توافق بر حضانت}}'''چکیده دادنامه و رای دادگاه درباره اثر توافق بر حضانت''': اگر بر اساس [[طلاق توافقی]]، حق [[حضانت]] به یکی از زوجین سپرده شود، امکان عدول از [[توافق]] مربوطه وجود دارد.  


== رأی دادگاه بدوی ==
== رأی دادگاه بدوی ==


در این پرونده خواهان آقای ع.س. با وکالت آقای الف.ج. و خانم ط.م. دادخواستی به خواسته تحویل فرزند به طرفیت خوانده خانم م.ج. با وکالت آقای الف.ص. تقدیم داشته است، بدین شرح که زوجین به موجب دادنامه ۱۳۳۷ مورخه ۱۰/۹/۱۳۹۱ با توافق از یکدیگر به طلاق جداشده اند و حاصل ازدواج آن ها دو فرزند پسر د. متولد ۲۱/۱۲/۱۳۸۵ و م. متولد ۲۶/۳/۱۳۸۷ می باشند که در طلاق توافقی حضانت فرزندان به مادر سپرده شده است و زوج (پدر) حق ملاقات فرزندان مشترک را داشته است، اینک فرزند مشترک دانیال از سن هفت سالگی عبور نموده است زوج خواهان حضانت فرزند مشترک و تحویل آن از سوی زوجه می باشد، نظر به اینکه زوجه (مادر) تا هفت سالگی حق حضانت فرزند مشترک را دارد و پس از پایان هفت سالگی حق حضانت با پدر (زوج) می باشد هرچند که در طلاق توافقی حق حضانت به مادر سپرده شده باشد زیرا به نظر می رسد که امکان عدول از آن وجود داشته باشد. النهایه با پذیرش خواسته خواهان حکم به تحویل فرزند مشترک با نام د. به پدر (زوج) جهت حضانت صادر و اعلام می گردد. رأی صادره ظرف بیست روز پس از ابلاغ قابل تجدیدنظرخواهی می باشد.
در این پرونده [[خواهان]] آقای ع.س. با [[وکالت]] آقای الف.ج. و خانم ط.م. [[دادخواست|دادخواستی]] به [[خواسته]] تحویل فرزند به طرفیت [[خوانده]] خانم م.ج. با وکالت آقای الف.ص. تقدیم داشته است، بدین شرح که زوجین به موجب [[دادنامه]] ۱۳۳۷ مورخه 1391/09/10 با توافق از یکدیگر به [[طلاق]] جدا شده اند و حاصل [[نکاح|ازدواج]] آن ها دو فرزند پسر د. متولد 1385/12/21 و م. متولد 1387/03/26 می باشند که در طلاق توافقی حضانت فرزندان به مادر سپرده شده است و [[زوج]] (پدر) حق ملاقات فرزندان مشترک را داشته است، اینک فرزند مشترک د. از سن هفت سالگی عبور نموده است زوج خواهان حضانت فرزند مشترک و تحویل آن از سوی [[زوجه]] می باشد، نظر به اینکه زوجه (مادر) تا هفت سالگی حق حضانت فرزند مشترک را دارد و پس از پایان هفت سالگی حق حضانت با پدر (زوج) می باشد هرچند که در طلاق توافقی حق حضانت به مادر سپرده شده باشد زیرا به نظر می رسد که امکان عدول از آن وجود داشته باشد. النهایه با پذیرش خواسته خواهان [[حکم]] به تحویل فرزند مشترک با نام د. به پدر (زوج) جهت حضانت صادر و اعلام می گردد. [[رای دادگاه|رأی]] صادره ظرف بیست روز پس از [[ابلاغ]] قابل [[تجدیدنظر خواهی|تجدیدنظرخواهی]] می باشد.


رئیس شعبه ۲۷۱ دادگاه عمومی حقوقی تهران - قربانی قادی  
رئیس شعبه ۲۷۱ دادگاه عمومی حقوقی تهران - قربانی قادی  
خط ۹: خط ۹:
= رأی دادگاه تجدیدنظر استان =
= رأی دادگاه تجدیدنظر استان =


در خصوص تجدیدنظر خواهی۱- آقای ع.س. با وکالت الف.ج. ۲-خانم م.ج. به طرفیت یکدیگر نسبت به دادنامه شماره۹۵۲ مورخه۲۴/۴/۹۳ صادره از شعبه ۲۷۱ دادگاه خانواده تهران که به موجب آن با درخواست تجدیدنظرخواه ردیف اول حضانت یکی از فرزندان مشترک بنام د. به لحاظ اینکه به سن هفت سالگی رسیده است به مشارالیه واگذار شده است با توجه به مندرجات پرونده و لایحه اعتراضی و دفاعی و توضیحات طرفین و مستندات رأی و استدلال دادگاه دادنامه تجدیدنظرخواسته مطابق قانون و دلایل موجود در پرونده صادرشده و مخالفتی نیز با موازین شرعی ندارد لذا بااستناد به ماده ۳۵۸ قانون آیین دادرسی مدنی ضمن ردّ تجدیدنظر خواهی دادنامه مذکور تأیید می شود این رأی قطعی است.
در خصوص تجدیدنظر خواهی ۱- آقای ع.س. با وکالت الف.ج. ۲-خانم م.ج. به طرفیت یکدیگر نسبت به دادنامه شماره۹۵۲ مورخه 1393/04/24 صادره از [[شعبه]] ۲۷۱ [[دادگاه خانواده]] تهران که به موجب آن با درخواست تجدیدنظرخواه ردیف اول حضانت یکی از فرزندان مشترک بنام د. به لحاظ اینکه به سن هفت سالگی رسیده است به مشارالیه واگذار شده است با توجه به مندرجات پرونده و لایحه اعتراضی و دفاعی و توضیحات طرفین و مستندات رأی و استدلال [[دادگاه بدوی|دادگاه]] دادنامه تجدیدنظرخواسته مطابق [[قانون]] و [[دلیل|دلایل]] موجود در پرونده صادرشده و مخالفتی نیز با موازین شرعی ندارد لذا با استناد به [[ماده ۳۵۸ قانون آیین دادرسی مدنی|ماده ۳۵۸]] [[قانون آیین دادرسی مدنی]] ضمن ردّ تجدیدنظر خواهی دادنامه مذکور تأیید می شود این رأی [[رأی قطعی|قطعی]] است.


رئیس شعبه ۳۰ دادگاه تجدیدنظر استان تهران مستشار دادگاه
رئیس شعبه ۳۰ دادگاه تجدیدنظر استان تهران مستشار دادگاه


بیگدلی پایدارپویا  
بیگدلی پایدارپویا  
== مواد مرتبط ==
* [[ماده ۳۵۸ قانون آیین دادرسی مدنی|ماده 358 قانون آیین دادرسی مدنی]]
== جستارهای وابسته ==
* [[طلاق]]
* [[طلاق توافقی]]
* [[حضانت]]


[[رده:آراء و دادنامه های حقوقی صادره از دادگاه در سال ۱۳۹۳]]
[[رده:آراء و دادنامه های حقوقی صادره از دادگاه در سال ۱۳۹۳]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۸ ژانویهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۱۲:۰۶

رای دادگاه تجدیدنظر شماره
شماره دادنامه۹۳۰۹۹۷۰۲۲۳۰۰۱۰۴۱
تاریخ دادنامه۱۳۹۳/۰۶/۳۰
نوع رأیرأی شعبه
نوع مرجعدادگاه تجدیدنظر استان
گروه رأیرای حقوقی
موضوعاثر توافق بر حضانت
قاضیمحرمعلی بیگدلی
پایدارپویا
قربانی قادی

چکیده دادنامه و رای دادگاه درباره اثر توافق بر حضانت: اگر بر اساس طلاق توافقی، حق حضانت به یکی از زوجین سپرده شود، امکان عدول از توافق مربوطه وجود دارد.

رأی دادگاه بدوی

در این پرونده خواهان آقای ع.س. با وکالت آقای الف.ج. و خانم ط.م. دادخواستی به خواسته تحویل فرزند به طرفیت خوانده خانم م.ج. با وکالت آقای الف.ص. تقدیم داشته است، بدین شرح که زوجین به موجب دادنامه ۱۳۳۷ مورخه 1391/09/10 با توافق از یکدیگر به طلاق جدا شده اند و حاصل ازدواج آن ها دو فرزند پسر د. متولد 1385/12/21 و م. متولد 1387/03/26 می باشند که در طلاق توافقی حضانت فرزندان به مادر سپرده شده است و زوج (پدر) حق ملاقات فرزندان مشترک را داشته است، اینک فرزند مشترک د. از سن هفت سالگی عبور نموده است زوج خواهان حضانت فرزند مشترک و تحویل آن از سوی زوجه می باشد، نظر به اینکه زوجه (مادر) تا هفت سالگی حق حضانت فرزند مشترک را دارد و پس از پایان هفت سالگی حق حضانت با پدر (زوج) می باشد هرچند که در طلاق توافقی حق حضانت به مادر سپرده شده باشد زیرا به نظر می رسد که امکان عدول از آن وجود داشته باشد. النهایه با پذیرش خواسته خواهان حکم به تحویل فرزند مشترک با نام د. به پدر (زوج) جهت حضانت صادر و اعلام می گردد. رأی صادره ظرف بیست روز پس از ابلاغ قابل تجدیدنظرخواهی می باشد.

رئیس شعبه ۲۷۱ دادگاه عمومی حقوقی تهران - قربانی قادی

رأی دادگاه تجدیدنظر استان

در خصوص تجدیدنظر خواهی ۱- آقای ع.س. با وکالت الف.ج. ۲-خانم م.ج. به طرفیت یکدیگر نسبت به دادنامه شماره۹۵۲ مورخه 1393/04/24 صادره از شعبه ۲۷۱ دادگاه خانواده تهران که به موجب آن با درخواست تجدیدنظرخواه ردیف اول حضانت یکی از فرزندان مشترک بنام د. به لحاظ اینکه به سن هفت سالگی رسیده است به مشارالیه واگذار شده است با توجه به مندرجات پرونده و لایحه اعتراضی و دفاعی و توضیحات طرفین و مستندات رأی و استدلال دادگاه دادنامه تجدیدنظرخواسته مطابق قانون و دلایل موجود در پرونده صادرشده و مخالفتی نیز با موازین شرعی ندارد لذا با استناد به ماده ۳۵۸ قانون آیین دادرسی مدنی ضمن ردّ تجدیدنظر خواهی دادنامه مذکور تأیید می شود این رأی قطعی است.

رئیس شعبه ۳۰ دادگاه تجدیدنظر استان تهران مستشار دادگاه

بیگدلی پایدارپویا

مواد مرتبط

جستارهای وابسته