ماده 1 قانون راجع به استخدام قضات و شرایط کارآموزی

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو

ماده ۱ قانون راجع به استخدام قضات و شرایط کارآموزی مصوب ۱۳۴۳,۰۲,۱۹: اصلاحی ۲۷/۱۲/۱۳۴۷ - از تاریخ تصویب این قانون شرایط ورود بخدمت قضایی بقرار زیر است:

۱ – تابعیت اصلی ایران.

۲ – داشتن دانشنامه لیسانس در رشته قضایی از دانشکده های حقوق داخله و یا لیسانس حقوق از دانشکده های حقوق خارجه و یا درجات بالاتر از آنها.

۳ – داشتن مذهب اسلام و معروفیت بحسن اخلاق و دیانت و امانت علاقمندی بسنتهای ملی.

۴ – اتمام دوره کارآموزی.

اشخاص زیر بمشاغل قضایی پذیرفته نخواهند شد:

۱ – کسانیکه بواسطه ارتکاب جنحه یا جنایت محکوم شده و یا باتهامات مذکور کیفر خواست علیه آنها صادر شده باشد مادام که برایت حاصل نکرده اند.

۲ – کسانیکه معروف بفساد عقیده یا اخلاق بوده و متجاهر بفسق هستند.

تبصره ۱ (الحاقی ۰۹/۰۴/۱۳۵۴)– وزارت دادگستری مجاز است همه ساله در حدود اعتبارات مصوب بتعداد مورد نیاز از پذیرفته شدگان در مسابقات ورودی یا از دانشجویان واحد شرایط رشته قضایی دانشکده های حقوق در داخل کشور انتخاب و برای ورود بدوره کارآموزی قضایی استخدام کند. ترتیب استخدام اولیه و مدت و نحوه کارآموزی و شرایط اشتغال بعدی آنان بخدمت قضایی بموجب آیین نامه اجرایی این قانون خواهد بود که پس از جلب نظر وزارت علوم و آموزش عالی بتصویب وزارت دادگستری و سازمان امور اداری و استخدامی کشور خواهد رسید.

تبصره ۲ (الحاقی ۰۹/۰۴/۱۳۵۴)– کارمندان اداری وزارت دادگستری که در مسابقات ورودی دانشکده های حقوق پذیرفته شوند و یا دانشجوی رشته قضایی یکی از دانشکده ها ی حقوق کشور باشند میتوانند با موافقت وزیر دادگستری از مقررات آیین نامه موضوع تبصره یک این قانون استفاده کنند.