ماده 4 قانون راجع به استخدام قضات و شرایط کارآموزی

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو

ماده ۴ قانون راجع به استخدام قضات و شرایط کارآموزی مصوب ۱۳۴۳,۰۲,۱۹: اصلاحی ۲۷/۱۲/۱۳۴۷ - کسانیکه حداقل دارای پنج سال سابقه وکالت درجه اول دادگستری بوده یا دارا شوند و هم چنین کارمندان اداری وزارت دادگستری که حداقل دارای پنج سال سابقه خدمت در سازمانهای وزارت دادگستری بوده یا بعدا دارا شوند بشرط قبول شدن در امتحان خاصی که وزارت دادگستری ترتیب خواهد داد و واجد بودن شرایط مقرر در ( ماده یک قانون مربوط به استخدام قضات و شرایط کارآموزی مصوب سال ۱۳۴۳) و احراز از صلاحیت آنان از کارآموزی قضایی معاف بوده و بخدمت قضایی پذیرفته خواهند شد.

تبصره ۱ (الحاقی ۲۷/۱۲/۱۳۴۷)– لیسانسیه های رشته سیاسی دانشکده حقوق که در تاریخ تصویب این قانون در استخدام اداری وزارت دادگستری هستند هر موقع که سابقه خدمت آنها به پنج سال تمام برسد میتوانند از مقررات مذکور در این ماده استفاده نمایند.

تبصره ۲ (الحاقی ۲۷/۱۲/۱۳۴۷)– با داوطلبان مذکور در این ماده از حیث احراز مشاغل قضایی و محل خدمت طبق ماده (۵) رفتار خواهد شد.

تبصره ۳ (الحاقی ۲۷/۱۲/۱۳۴۷)– پایه قضایی داوطلبان مذکور در این ماده بوسیله دادگاه عالی انتظامی قضات با توجه بسابقه وکالت یا خدمت و نتایج امتحانات کارآموزی و استعداد آنان تعیین میشود و در هر حال موقع تعیین پایه قضایی پایه آنان از شش قضایی تجاوز نخواهد کرد.

تبصره ۴ (الحاقی ۲۷/۱۲/۱۳۴۷)– حقوق رتبه قضایی کارمندان مذکور در این ماده هرگاه پس از پذیرفته شدن بخدمت قضایی و تعیین رتبه کمتر از مجمع وجوه دریافتی آنها باشد مادام که حقوق قضایی آنها بمبلغ دریافتی نرسد از حقوق و مزایای قبلی استفاده خواهند کرد.

تبصره ۵ (الحاقی ۲۷/۱۲/۱۳۴۷)– کسانیکه در تاریخ تصویب این قانون مشغول کارآموزی قضایی هستند در صورتیکه از مدت کارآموزی آنان بیش از یکسال گذشته باشد مشمول مقررات قانون استخدام قضات و شرایط کارآموزی مصوب سال ۱۳۴۳ خواهند بود و سایر کارآموزان فعلی پس از اینکه مدت کارآموزی آنان به یکسال تمام برسد طبق مقررات این قانون بخدمت پذیرفته خواهند شد.