رای دادگاه درباره ارسال پیامک به صورت دو جانبه در مزاحمت تلفنی (دادنامه شماره ۹۵۰۹۹۷۰۲۲۴۸۰۰۸۱۱): تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(صفحه‌ای تازه حاوی «{{جعبه اطلاعات رای دادگاه تجدیدنظر (کیفری)|شماره دادنامه=۹۵۰۹۹۷۰۲۲۴۸۰۰۸۱۱|تاریخ دادنامه=۱۳۹۵/۰۸/۲۶|نوع رأی=رأی شعبه|تاریخ شعبه=شعبه ۴۸ دادگاه تجدید نظر استان تهران|قاضی=طالبی بدرآبادی{{سخ}}میراحمدی{{سخ}}مهران مهرآرا|موضوع=ارسال پیامک به صورت د...» ایجاد کرد)
 
(افزودن لینک درون ویکی)
 
خط ۱: خط ۱:
{{جعبه اطلاعات رای دادگاه تجدیدنظر (کیفری)|شماره دادنامه=۹۵۰۹۹۷۰۲۲۴۸۰۰۸۱۱|تاریخ دادنامه=۱۳۹۵/۰۸/۲۶|نوع رأی=رأی شعبه|تاریخ شعبه=شعبه ۴۸ دادگاه تجدید نظر استان تهران|قاضی=طالبی بدرآبادی{{سخ}}میراحمدی{{سخ}}مهران مهرآرا|موضوع=ارسال پیامک به صورت دو جانبه در مزاحمت تلفنی}}'''چکیده دادنامه و رای دادگاه درباره ارسال پیامک به صورت دو جانبه در مزاحمت تلفنی''': ارسال پیامک به صورت تقابلی و دو جانبه حتی در مقام پاسخ، مانع از تحقق بزه مزاحمت تلفنی است.
{{جعبه اطلاعات رای دادگاه تجدیدنظر (کیفری)|شماره دادنامه=۹۵۰۹۹۷۰۲۲۴۸۰۰۸۱۱|تاریخ دادنامه=۱۳۹۵/۰۸/۲۶|نوع رأی=رأی شعبه|تاریخ شعبه=شعبه ۴۸ دادگاه تجدید نظر استان تهران|قاضی=طالبی بدرآبادی{{سخ}}میراحمدی{{سخ}}مهران مهرآرا|موضوع=ارسال پیامک به صورت دو جانبه در مزاحمت تلفنی}}'''چکیده دادنامه و رای دادگاه درباره ارسال پیامک به صورت دو جانبه در مزاحمت تلفنی''': ارسال پیامک به صورت تقابلی و دو جانبه حتی در مقام پاسخ، مانع از تحقق [[جرم|بزه]] [[مزاحمت تلفنی]] است.


== رأی دادگاه بدوی ==
== رأی دادگاه بدوی ==


در خصوص اتهام خانم ش. ع. فاقد سابقه کیفری و کارمند و دارای فرزند دائر بر ایجاد مزاحمت تلفنی از طریق ارسال پیامک به سیمکارت شاکیه س. م.،دادگاه از نظر به شکایت شاکیه مذکور ، استخراج پیامکهای ارسالی از سیمکارت مزاحم از گوشی تلفن همراه شاکیه ،استعلام بعمل آمده از شرکتهمراه اول،اقرار متهمه به ارسال پیامک و دفاعیات بلاوجه و غیر موثر وی مبنی بر ارسال پیامک به سیمکارت فرزند مشترک و سایر قرائن و امارات موجود در پرونده ، بزهکاری وی محرز و مسلم است و مستندا به ماده ۶۴۱ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۷۵ مجمع تشخیص مصلحت نظام وی را به به تحمل چهار ماه حبس تعزیری محکوم می نماید که در اجرای مواد ۶۶ و۶۴ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲ به جهت عدم سابقه کیفری متهمه در راستای ماده ۸۶ قانون مارالذکر ناظر به ماده ۸۳ قانون مرقوم حبس تعیینی وی را به جزای نقدی مبلغ پنج میلیون ریال در حق صندوق دولت بعنوان جایگزین حبس تبدیل می نماید و اما در خصوص اتهام دیگر متهم مذکور ، دائر بر ایجاد مزاحمت تلفنی با ارسال پیامک موضوع شکایت آقای ع. خ.ن. ،دادگاه از نظر به محتویات پرونده و دفاعیات صورت گرفته از سوی متهمه مبنی بر اینکه ارسال پیامک بصورت طرفینی بوده و همچنین استخراج پیامکها از گوشی و سیمکارت همراه طرفین و اذعان شاکی به ارسال پیامک به سیمکارت متهمه در مقام پاسخ ،نظر به اینکه پیامکهای ارسالی بصورت تقابلی بوده از اینرو سوء نیت متهمه احراز نمی گردد لهذا مستندا به ماده ۳۴۰ قانون آئین دادرسی کیفری قرار منع تعقیب وی را صادر و اعلام می نماید رای حضوری ظرف مهلت ۲۰ روز شایان اعتراض در محاکم محترم تجدید نظر استان تهران می باشد .  
در خصوص [[اتهام]] خانم ش. ع. فاقد [[سابقه کیفری]] و کارمند و دارای فرزند دائر بر ایجاد مزاحمت تلفنی از طریق ارسال پیامک به سیمکارت [[شاکی|شاکیه]] س. م.،دادگاه از نظر به [[شکایت]] شاکیه مذکور ، استخراج پیامکهای ارسالی از سیمکارت مزاحم از گوشی تلفن همراه شاکیه ،استعلام بعمل آمده از شرکتهمراه اول،[[اقرار]] [[متهم|متهمه]] به ارسال پیامک و دفاعیات بلاوجه و غیر موثر وی مبنی بر ارسال پیامک به سیمکارت فرزند مشترک و سایر [[قرینه|قرائن]] و [[اماره|امارات]] موجود در پرونده ، بزهکاری وی محرز و مسلم است و مستندا به [[ماده ۶۴۱ قانون مجازات اسلامی (تعزیرات)|ماده ۶۴۱ قانون مجازات اسلامی]] مصوب ۱۳۷۵ [[مجمع تشخیص مصلحت نظام]] وی را به به تحمل چهار ماه [[حبس]] تعزیری محکوم می نماید که در اجرای مواد [[ماده ۶۶ قانون مجازات اسلامی|۶۶]] و [[ماده ۶۴ قانون مجازات اسلامی|۶۴ قانون مجازات اسلامی]] مصوب ۱۳۹۲ به جهت عدم سابقه کیفری متهمه در راستای [[ماده ۸۶ قانون مجازات اسلامی|ماده ۸۶ قانون]] مارالذکر ناظر به [[ماده ۸۳ قانون مجازات اسلامی|ماده ۸۳ قانون]] مرقوم حبس تعیینی وی را به [[جزای نقدی]] مبلغ پنج میلیون ریال در حق صندوق دولت بعنوان [[مجازات جایگزین حبس|جایگزین حبس]] تبدیل می نماید و اما در خصوص اتهام دیگر متهم مذکور ، دائر بر ایجاد مزاحمت تلفنی با ارسال پیامک موضوع شکایت آقای ع. خ.ن. ،دادگاه از نظر به محتویات پرونده و دفاعیات صورت گرفته از سوی متهمه مبنی بر اینکه ارسال پیامک بصورت طرفینی بوده و همچنین استخراج پیامکها از گوشی و سیمکارت همراه طرفین و اذعان شاکی به ارسال پیامک به سیمکارت متهمه در مقام پاسخ ،نظر به اینکه پیامکهای ارسالی بصورت تقابلی بوده از اینرو [[سوء نیت]] متهمه احراز نمی گردد لهذا مستندا به [[ماده ۳۴۰ قانون آیین دادرسی کیفری]] [[قرار منع تعقیب]] وی را صادر و اعلام می نماید رای حضوری ظرف مهلت ۲۰ روز شایان اعتراض در محاکم محترم تجدید نظر استان تهران می باشد .  


رئیس شعبه ۱۱۷۶ دادگاه کیفری ۲ تهران-مهران مهرآرا  
رئیس شعبه ۱۱۷۶ [[دادگاه کیفری ۲]] تهران-مهران مهرآرا  


= رأی دادگاه تجدیدنظر استان =
= رأی دادگاه تجدیدنظر استان =


در خصوص تجدید نظر خواهی خانم ش. ع. نسبت به دادنامه شماره ۱۶۸۸-۹۴۰ مورخ - صادره از شعبه ۱۱۷۶ دادگاه کیفری دو تهران که به موجب آن تجدید نظر خواه به اتهام ایجاد مزاحمت تلفنی نسبت به تجدید نظر خوانده خانم س. معین الدین به تحمل چهار ماه حبس تعزیری بدوامحکوم النهایه به لحاظ فقدان سابقه کیفری مجازات معنونه ب پرداخت پنچ میلیون ریال در حق صندوق دولت جمهوری اسلامی ایران تبدیل شده است ، .با توجه به مجموع محتویات پرونده نظر به اینکه در این مرحله از دادرسی از ناحیه تجدید نظر خواه ایراد و اعتراض موجه ومدللی که موجبانت نقض دادنامه تجدید نظر خواسته را فراهم نماید ارائه نگردیده است وبر مبنای استدلال واستنباط دادگاه نخستین در رسیدگی به موضوع وصدور حکم ورعایت موازین قانونی وتشریفات دادرسی خدشه وخللی مترتب نیست ودادنامه تجدید نظر خواسته مطابق دلایل موجود در پرونده وفق مقررات قانونی صادر گردیده است و ایراد تجدید نظر خواه در حدی نیست که موجب حصول علم به وجود اشتباه در حکم مزبور گردد لذا اعتراض تجدید نظر خواه قابل انطباق با جهات مقرردر ماده ۴۳۴قانون آئین دادرسی در امور کیفری نمی باشد در نتیجه دادگاه به استناد به بند الف ماده ۴۵۵ قانون مذکور ضمن رد تجدید نظر خواهی به عمل آمده حکم تجدید نظر خواسته را تائید واستوار می. رای صادره قطعی است.  
در خصوص [[تجدیدنظر خواهی|تجدید نظر خواهی]] خانم ش. ع. نسبت به دادنامه شماره ۱۶۸۸-۹۴۰ مورخ - صادره از شعبه ۱۱۷۶ دادگاه کیفری دو تهران که به موجب آن تجدید نظر خواه به اتهام ایجاد مزاحمت تلفنی نسبت به تجدید نظر خوانده خانم س. معین الدین به تحمل چهار ماه حبس تعزیری بدوامحکوم النهایه به لحاظ فقدان سابقه کیفری مجازات معنونه ب پرداخت پنچ میلیون ریال در حق صندوق دولت جمهوری اسلامی ایران تبدیل شده است ، .با توجه به مجموع محتویات پرونده نظر به اینکه در این مرحله از [[دادرسی]] از ناحیه تجدید نظر خواه ایراد و اعتراض موجه ومدللی که موجبانت نقض دادنامه تجدید نظر خواسته را فراهم نماید ارائه نگردیده است وبر مبنای استدلال واستنباط دادگاه نخستین در رسیدگی به موضوع وصدور حکم ورعایت موازین قانونی وتشریفات دادرسی خدشه وخللی مترتب نیست ودادنامه تجدید نظر خواسته مطابق دلایل موجود در پرونده وفق مقررات قانونی صادر گردیده است و ایراد تجدید نظر خواه در حدی نیست که موجب حصول علم به وجود [[اشتباه در حکم]] مزبور گردد لذا اعتراض تجدید نظر خواه قابل انطباق با جهات مقرردر [[ماده ۴۳۴ قانون آیین دادرسی کیفری|ماده ۴۳۴ قانون آئین دادرسی در امور کیفری]] نمی باشد در نتیجه دادگاه به استناد به بند الف [[ماده ۴۵۵ قانون آیین دادرسی کیفری|ماده ۴۵۵ قانون]] مذکور ضمن رد تجدید نظر خواهی به عمل آمده حکم تجدید نظر خواسته را تائید واستوار می. رای صادره قطعی است.  


شعبه ۴۸ دادگاه تجدیدنظر استان تهران - رئیس و مستشار  
شعبه ۴۸ [[دادگاه تجدیدنظر|دادگاه تجدیدنظر استان]] تهران - رئیس و [[مستشار]]


سیدمحمد میراحمدی - جلال طالبی  
سیدمحمد میراحمدی - جلال طالبی  
== مواد مرتبط ==
* [[ماده ۴۵۵ قانون آیین دادرسی کیفری]]
* [[ماده ۴۳۴ قانون آیین دادرسی کیفری]]
* [[ماده ۳۴۰ قانون آیین دادرسی کیفری]]
* [[ماده ۸۳ قانون مجازات اسلامی]]
* [[ماده ۸۶ قانون مجازات اسلامی]]
* [[ماده ۶۶ قانون مجازات اسلامی]]
* [[ماده ۶۴ قانون مجازات اسلامی]]
* [[ماده ۶۴۱ قانون مجازات اسلامی (تعزیرات)]]


[[رده:آراء و دادنامه های کیفری صادره از دادگاه در سال ۱۳۹۵]]
[[رده:آراء و دادنامه های کیفری صادره از دادگاه در سال ۱۳۹۵]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۴ ژانویهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۱۸:۳۳

رای دادگاه تجدیدنظر شماره
شماره دادنامه۹۵۰۹۹۷۰۲۲۴۸۰۰۸۱۱
تاریخ دادنامه۱۳۹۵/۰۸/۲۶
نوع رأیرأی شعبه
نوع مرجعدادگاه تجدیدنظر استان
گروه رأیرای کیفری
موضوعارسال پیامک به صورت دو جانبه در مزاحمت تلفنی
قاضیطالبی بدرآبادی
میراحمدی
مهران مهرآرا

چکیده دادنامه و رای دادگاه درباره ارسال پیامک به صورت دو جانبه در مزاحمت تلفنی: ارسال پیامک به صورت تقابلی و دو جانبه حتی در مقام پاسخ، مانع از تحقق بزه مزاحمت تلفنی است.

رأی دادگاه بدوی

در خصوص اتهام خانم ش. ع. فاقد سابقه کیفری و کارمند و دارای فرزند دائر بر ایجاد مزاحمت تلفنی از طریق ارسال پیامک به سیمکارت شاکیه س. م.،دادگاه از نظر به شکایت شاکیه مذکور ، استخراج پیامکهای ارسالی از سیمکارت مزاحم از گوشی تلفن همراه شاکیه ،استعلام بعمل آمده از شرکتهمراه اول،اقرار متهمه به ارسال پیامک و دفاعیات بلاوجه و غیر موثر وی مبنی بر ارسال پیامک به سیمکارت فرزند مشترک و سایر قرائن و امارات موجود در پرونده ، بزهکاری وی محرز و مسلم است و مستندا به ماده ۶۴۱ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۷۵ مجمع تشخیص مصلحت نظام وی را به به تحمل چهار ماه حبس تعزیری محکوم می نماید که در اجرای مواد ۶۶ و ۶۴ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲ به جهت عدم سابقه کیفری متهمه در راستای ماده ۸۶ قانون مارالذکر ناظر به ماده ۸۳ قانون مرقوم حبس تعیینی وی را به جزای نقدی مبلغ پنج میلیون ریال در حق صندوق دولت بعنوان جایگزین حبس تبدیل می نماید و اما در خصوص اتهام دیگر متهم مذکور ، دائر بر ایجاد مزاحمت تلفنی با ارسال پیامک موضوع شکایت آقای ع. خ.ن. ،دادگاه از نظر به محتویات پرونده و دفاعیات صورت گرفته از سوی متهمه مبنی بر اینکه ارسال پیامک بصورت طرفینی بوده و همچنین استخراج پیامکها از گوشی و سیمکارت همراه طرفین و اذعان شاکی به ارسال پیامک به سیمکارت متهمه در مقام پاسخ ،نظر به اینکه پیامکهای ارسالی بصورت تقابلی بوده از اینرو سوء نیت متهمه احراز نمی گردد لهذا مستندا به ماده ۳۴۰ قانون آیین دادرسی کیفری قرار منع تعقیب وی را صادر و اعلام می نماید رای حضوری ظرف مهلت ۲۰ روز شایان اعتراض در محاکم محترم تجدید نظر استان تهران می باشد .

رئیس شعبه ۱۱۷۶ دادگاه کیفری ۲ تهران-مهران مهرآرا

رأی دادگاه تجدیدنظر استان

در خصوص تجدید نظر خواهی خانم ش. ع. نسبت به دادنامه شماره ۱۶۸۸-۹۴۰ مورخ - صادره از شعبه ۱۱۷۶ دادگاه کیفری دو تهران که به موجب آن تجدید نظر خواه به اتهام ایجاد مزاحمت تلفنی نسبت به تجدید نظر خوانده خانم س. معین الدین به تحمل چهار ماه حبس تعزیری بدوامحکوم النهایه به لحاظ فقدان سابقه کیفری مجازات معنونه ب پرداخت پنچ میلیون ریال در حق صندوق دولت جمهوری اسلامی ایران تبدیل شده است ، .با توجه به مجموع محتویات پرونده نظر به اینکه در این مرحله از دادرسی از ناحیه تجدید نظر خواه ایراد و اعتراض موجه ومدللی که موجبانت نقض دادنامه تجدید نظر خواسته را فراهم نماید ارائه نگردیده است وبر مبنای استدلال واستنباط دادگاه نخستین در رسیدگی به موضوع وصدور حکم ورعایت موازین قانونی وتشریفات دادرسی خدشه وخللی مترتب نیست ودادنامه تجدید نظر خواسته مطابق دلایل موجود در پرونده وفق مقررات قانونی صادر گردیده است و ایراد تجدید نظر خواه در حدی نیست که موجب حصول علم به وجود اشتباه در حکم مزبور گردد لذا اعتراض تجدید نظر خواه قابل انطباق با جهات مقرردر ماده ۴۳۴ قانون آئین دادرسی در امور کیفری نمی باشد در نتیجه دادگاه به استناد به بند الف ماده ۴۵۵ قانون مذکور ضمن رد تجدید نظر خواهی به عمل آمده حکم تجدید نظر خواسته را تائید واستوار می. رای صادره قطعی است.

شعبه ۴۸ دادگاه تجدیدنظر استان تهران - رئیس و مستشار

سیدمحمد میراحمدی - جلال طالبی

مواد مرتبط