رای دادگاه درباره تخریب به عنوان مقدمه بزه سرقت (دادنامه شماره ۹۵۰۹۹۷۰۲۶۹۷۰۰۸۱۷): تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(صفحه‌ای تازه حاوی «{{جعبه اطلاعات رای دادگاه تجدیدنظر (کیفری)|شماره دادنامه=۹۵۰۹۹۷۰۲۶۹۷۰۰۸۱۷|تاریخ دادنامه=۱۳۹۵/۰۸/۱۷|نوع رأی=رأی شعبه|تاریخ شعبه=شعبه ۶۳ دادگاه تجدید نظر استان تهران|قاضی=هادوی{{سخ}}محمدعلی زاده اشکلک{{سخ}}علی اکبرصادقی{{سخ}}شریف زاد|موضوع=تخریب ب...» ایجاد کرد)
 
(افزودن لینک درون ویکی)
 
خط ۱: خط ۱:
{{جعبه اطلاعات رای دادگاه تجدیدنظر (کیفری)|شماره دادنامه=۹۵۰۹۹۷۰۲۶۹۷۰۰۸۱۷|تاریخ دادنامه=۱۳۹۵/۰۸/۱۷|نوع رأی=رأی شعبه|تاریخ شعبه=شعبه ۶۳ دادگاه تجدید نظر استان تهران|قاضی=هادوی{{سخ}}محمدعلی زاده اشکلک{{سخ}}علی اکبرصادقی{{سخ}}شریف زاد|موضوع=تخریب به عنوان مقدمه بزه سرقت}}'''چکیده دادنامه و رای دادگاه درباره تخریب به عنوان مقدمه بزه سرقت''': تخریب به عنوان مقدمه بزه سرقت، جرم مستقل محسوب نمی شود.
{{جعبه اطلاعات رای دادگاه تجدیدنظر (کیفری)|شماره دادنامه=۹۵۰۹۹۷۰۲۶۹۷۰۰۸۱۷|تاریخ دادنامه=۱۳۹۵/۰۸/۱۷|نوع رأی=رأی شعبه|تاریخ شعبه=شعبه ۶۳ دادگاه تجدید نظر استان تهران|قاضی=هادوی{{سخ}}محمدعلی زاده اشکلک{{سخ}}علی اکبرصادقی{{سخ}}شریف زاد|موضوع=تخریب به عنوان مقدمه بزه سرقت}}'''چکیده دادنامه و رای دادگاه درباره تخریب به عنوان مقدمه بزه سرقت''': [[تخریب]] به عنوان مقدمه [[جرم|بزه]] [[سرقت]]، جرم مستقل محسوب نمی شود.


== رأی دادگاه بدوی ==
== رأی دادگاه بدوی ==


در خصوص اتهام متهمان۱- ش. ک. فاقد سابقه کیفری ۲- م. ک. فاقد سابقه کیفری ۳- ف. ص.،فاقد سابقه کیفری و ساکن تهران ۴- ع. ر.فاقد سابقه کیفری و ساکن تهران متهمان ردیف های اول تا سوم دایر به مشارکت در سرقت از محل مسکونی و مشارکت در تخریب اشیاء منقول و غیر منقول در محل سرقت و متهم ردیف چهارم دایر به معاونت در سرقت از محل مسکونی و مشارکت در تخریب عمدی اشیاء منقول و غیر منقول در محل سرقت موضوع شکایت شاکیان ل. ق. و ز. م. نظر به کیفرخواست صادره از دادسرای عمومی و انقلاب تهران ،شکایت شاکیان،نحوه دستگیری متهمان ،کشف عمده اموال مسروقه از ید متهمان ،اظهارات متهمان در دادسرا و اقرار صریح آنان در جلسه دادگاه در مورد سرقت و معاونت در سرقت ارتکاب بزههای انتسابی مشارکت در سرقت به متهمان ردیف های اول تا سوم و معاونت در سرقت توسط متهم ردیف چهارم محرز و مسلم است دادگاه با استناد مواد ۱۲۶،۱۲۵و۱۲۷قانون مجازات اسلامی و مواد۶۵۶و۶۶۲بخش تعزیرات همان قانون هر یک از متهمان ردیف های اول تا سوم را از جهت مشارکت در سرقت از منزل شاکیان به تحمل شش ماه حبس تعزیری و نیز تحمل پنجاه ضربه شلاق تعزیری و متهم ردیف چهارم را نیزبه تحمل شش ماه حبس تعزیری درجه ۶ با احتساب ایام بازداشت قبلی کلیه متهمان و همچنین متهمان ردیف های اول تا سوم را مشترکا"به رد عین و در صورت فقدان عین به رد مثل یا قیمت اموال مسروقه از شاکیان غیر از مواردی که کشف شده و مسترد گردیده است به شرح برگ ۶۹پرونده محکوم می نماید و در خصوص رد مال نسبت به اموال مکشوفه نظر به کشف و استراد آنها به شرح صورتجلسه تنظیمی دادگاه با تکلیفی مواجه نمی باشد و در خصوص تخریب توسط وی و اینکه تخریب صورت گرفته توسط متهمان ردیف های اول تا سوم مقدمه سرقت بوده است و جرم مستقل محسوب نمی گرد دادگاه با استناد به ماده ۴ قانون آیین دادرسی کیفری و اصل ۳۷قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران متهمان را از اتهام انتسابی یاد شده تبرئه می نماید رای صادره حضوری است و ظرف بیست روز پس از ابلاغ قابل اعتراض و رسیدگی در دادگاه تجدید نظر استان تهران می باشد.  
در خصوص [[اتهام]] متهمان۱- ش. ک. فاقد سابقه کیفری ۲- م. ک. فاقد سابقه کیفری ۳- ف. ص.،فاقد سابقه کیفری و ساکن تهران ۴- ع. ر.فاقد سابقه کیفری و ساکن تهران متهمان ردیف های اول تا سوم دایر به [[شرکت در جرم|مشارکت]] در سرقت از محل مسکونی و مشارکت در تخریب [[مال منقول|اشیاء منقول]] و [[مال غیرمنقول|غیر منقول]] در محل سرقت و متهم ردیف چهارم دایر به معاونت در سرقت از محل مسکونی و مشارکت در تخریب عمدی اشیاء منقول و غیر منقول در محل سرقت موضوع شکایت شاکیان ل. ق. و ز. م. نظر به [[کیفرخواست]] صادره از [[دادسرای عمومی و انقلاب]] تهران ،[[شکایت]] [[شاکی|شاکیان]]،نحوه دستگیری متهمان ،کشف عمده اموال مسروقه از [[ید]] متهمان ،اظهارات متهمان در دادسرا و [[اقرار]] صریح آنان در [[جلسه دادگاه]] در مورد سرقت و [[معاونت در جرم|معاونت در]] سرقت ارتکاب بزههای انتسابی مشارکت در سرقت به متهمان ردیف های اول تا سوم و معاونت در سرقت توسط متهم ردیف چهارم محرز و مسلم است دادگاه با استناد مواد [[ماده ۱۲۶ قانون مجازات اسلامی|۱۲۶]] ،[[ماده ۱۲۵ قانون مجازات اسلامی|۱۲۵]] و [[ماده ۱۲۷ قانون مجازات اسلامی|۱۲۷ قانون مجازات اسلامی]] و مواد [[ماده ۶۵۶ قانون مجازات اسلامی (تعزیرات)|۶۵۶]] و [[ماده ۶۶۲ قانون مجازات اسلامی (تعزیرات)|۶۶۲]] بخش تعزیرات همان قانون هر یک از متهمان ردیف های اول تا سوم را از جهت مشارکت در سرقت از منزل شاکیان به تحمل شش ماه حبس تعزیری و نیز تحمل پنجاه ضربه [[شلاق؛ در پرتو اندیشه های کیفری|شلاق]] [[تعزیر|تعزیری]] و متهم ردیف چهارم را نیزبه تحمل شش ماه حبس تعزیری درجه ۶ با احتساب ایام [[بازداشت]] قبلی کلیه متهمان و همچنین متهمان ردیف های اول تا سوم را مشترکا"به [[رد مال|رد عین]] و در صورت فقدان [[عین]] به رد [[مال مثلی|مثل]] یا قیمت اموال مسروقه از شاکیان غیر از مواردی که کشف شده و مسترد گردیده است به شرح برگ ۶۹پرونده محکوم می نماید و در خصوص رد مال نسبت به اموال مکشوفه نظر به کشف و استراد آنها به شرح صورتجلسه تنظیمی دادگاه با تکلیفی مواجه نمی باشد و در خصوص تخریب توسط وی و اینکه تخریب صورت گرفته توسط متهمان ردیف های اول تا سوم مقدمه سرقت بوده است و جرم مستقل محسوب نمی گرد دادگاه با استناد به [[ماده ۴ قانون آیین دادرسی کیفری]] و [[اصل ۳۷ قانون اساسی|اصل ۳۷ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران]] متهمان را از اتهام انتسابی یاد شده [[برائت|تبرئه]] می نماید رای صادره حضوری است و ظرف بیست روز پس از [[ابلاغ]] قابل اعتراض و رسیدگی در [[دادگاه تجدیدنظر|دادگاه تجدید نظر استان]] تهران می باشد.  


رئیس شعبه ۱۱۶۱دادگاه کیفری ۲تهران- مجید شریف زاد  
رئیس [[شعبه]] ۱۱۶۱ [[دادگاه کیفری ۲]] تهران- مجید شریف زاد  


= رأی دادگاه تجدیدنظر استان =
= رأی دادگاه تجدیدنظر استان =


تجدیدنظرخواهی اقای ف. ص. از دادنامه شماره ۱۰۱۳۳۰ مورخ ۹۴/۱۱/۲۸ دادگاه کیفری دو شعبه محترم ۱۱۶۱ تهران که بموجب آن مشارالیه به دلیل شرکت در سرقت به تحمل مجازات محکوم شده است وارد نیست . زیرا اولا" لایحه اعتراض متکی به دلیلی نیست که سزاوار رسیدگی بیشتر باشد . ثانیا" : دادنامه با اقرار صریح و مقرون بواقع وی سازگار است و مغایر مقررات به نظر نمی رسد . لذا به استناد بند الف ماده ۴۵۵ قانون آئین دادرسی کیفری رای بر تائید دادنامه معترض عنه صادر می گردد . این رای قطعی است.  
[[تجدیدنظر خواهی|تجدیدنظرخواهی]] اقای ف. ص. از [[دادنامه]] شماره ۱۰۱۳۳۰ مورخ ۹۴/۱۱/۲۸ دادگاه کیفری دو شعبه محترم ۱۱۶۱ تهران که بموجب آن مشارالیه به دلیل شرکت در سرقت به تحمل مجازات محکوم شده است وارد نیست . زیرا اولا" لایحه اعتراض متکی به دلیلی نیست که سزاوار رسیدگی بیشتر باشد . ثانیا" : دادنامه با اقرار صریح و مقرون بواقع وی سازگار است و مغایر مقررات به نظر نمی رسد . لذا به استناد بند الف [[ماده ۴۵۵ قانون آیین دادرسی کیفری]] رای بر تائید دادنامه معترض عنه صادر می گردد . این رای قطعی است.  


شعبه ۶۳ دادگاه تجدیدنظر استان تهران - رئیس و مستشار و مستشار  
شعبه ۶۳ دادگاه تجدیدنظر استان تهران - رئیس و [[مستشار]] و مستشار  


حبیب محمدعلی زاده اشکلک - علی اکبر صادقی- اسد اله هادوی  
حبیب محمدعلی زاده اشکلک - علی اکبر صادقی- اسد اله هادوی  
== مواد مرتبط ==
* [[ماده ۴۵۵ قانون آیین دادرسی کیفری]]
* [[ماده ۴ قانون آیین دادرسی کیفری]]
* [[اصل ۳۷ قانون اساسی]]
* [[ماده ۶۵۶ قانون مجازات اسلامی (تعزیرات)]]
* [[ماده ۶۶۲ قانون مجازات اسلامی (تعزیرات)]]
* [[ماده ۱۲۵ قانون مجازات اسلامی]]
* [[ماده ۱۲۶ قانون مجازات اسلامی]]
* [[ماده ۱۲۷ قانون مجازات اسلامی]]


[[رده:آراء و دادنامه های کیفری صادره از دادگاه در سال ۱۳۹۵]]
[[رده:آراء و دادنامه های کیفری صادره از دادگاه در سال ۱۳۹۵]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۱ اوت ۲۰۲۴، ساعت ۱۳:۱۰

رای دادگاه تجدیدنظر شماره
شماره دادنامه۹۵۰۹۹۷۰۲۶۹۷۰۰۸۱۷
تاریخ دادنامه۱۳۹۵/۰۸/۱۷
نوع رأیرأی شعبه
نوع مرجعدادگاه تجدیدنظر استان
گروه رأیرای کیفری
موضوعتخریب به عنوان مقدمه بزه سرقت
قاضیهادوی
محمدعلی زاده اشکلک
علی اکبرصادقی
شریف زاد

چکیده دادنامه و رای دادگاه درباره تخریب به عنوان مقدمه بزه سرقت: تخریب به عنوان مقدمه بزه سرقت، جرم مستقل محسوب نمی شود.

رأی دادگاه بدوی

در خصوص اتهام متهمان۱- ش. ک. فاقد سابقه کیفری ۲- م. ک. فاقد سابقه کیفری ۳- ف. ص.،فاقد سابقه کیفری و ساکن تهران ۴- ع. ر.فاقد سابقه کیفری و ساکن تهران متهمان ردیف های اول تا سوم دایر به مشارکت در سرقت از محل مسکونی و مشارکت در تخریب اشیاء منقول و غیر منقول در محل سرقت و متهم ردیف چهارم دایر به معاونت در سرقت از محل مسکونی و مشارکت در تخریب عمدی اشیاء منقول و غیر منقول در محل سرقت موضوع شکایت شاکیان ل. ق. و ز. م. نظر به کیفرخواست صادره از دادسرای عمومی و انقلاب تهران ،شکایت شاکیان،نحوه دستگیری متهمان ،کشف عمده اموال مسروقه از ید متهمان ،اظهارات متهمان در دادسرا و اقرار صریح آنان در جلسه دادگاه در مورد سرقت و معاونت در سرقت ارتکاب بزههای انتسابی مشارکت در سرقت به متهمان ردیف های اول تا سوم و معاونت در سرقت توسط متهم ردیف چهارم محرز و مسلم است دادگاه با استناد مواد ۱۲۶ ،۱۲۵ و ۱۲۷ قانون مجازات اسلامی و مواد ۶۵۶ و ۶۶۲ بخش تعزیرات همان قانون هر یک از متهمان ردیف های اول تا سوم را از جهت مشارکت در سرقت از منزل شاکیان به تحمل شش ماه حبس تعزیری و نیز تحمل پنجاه ضربه شلاق تعزیری و متهم ردیف چهارم را نیزبه تحمل شش ماه حبس تعزیری درجه ۶ با احتساب ایام بازداشت قبلی کلیه متهمان و همچنین متهمان ردیف های اول تا سوم را مشترکا"به رد عین و در صورت فقدان عین به رد مثل یا قیمت اموال مسروقه از شاکیان غیر از مواردی که کشف شده و مسترد گردیده است به شرح برگ ۶۹پرونده محکوم می نماید و در خصوص رد مال نسبت به اموال مکشوفه نظر به کشف و استراد آنها به شرح صورتجلسه تنظیمی دادگاه با تکلیفی مواجه نمی باشد و در خصوص تخریب توسط وی و اینکه تخریب صورت گرفته توسط متهمان ردیف های اول تا سوم مقدمه سرقت بوده است و جرم مستقل محسوب نمی گرد دادگاه با استناد به ماده ۴ قانون آیین دادرسی کیفری و اصل ۳۷ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران متهمان را از اتهام انتسابی یاد شده تبرئه می نماید رای صادره حضوری است و ظرف بیست روز پس از ابلاغ قابل اعتراض و رسیدگی در دادگاه تجدید نظر استان تهران می باشد.

رئیس شعبه ۱۱۶۱ دادگاه کیفری ۲ تهران- مجید شریف زاد

رأی دادگاه تجدیدنظر استان

تجدیدنظرخواهی اقای ف. ص. از دادنامه شماره ۱۰۱۳۳۰ مورخ ۹۴/۱۱/۲۸ دادگاه کیفری دو شعبه محترم ۱۱۶۱ تهران که بموجب آن مشارالیه به دلیل شرکت در سرقت به تحمل مجازات محکوم شده است وارد نیست . زیرا اولا" لایحه اعتراض متکی به دلیلی نیست که سزاوار رسیدگی بیشتر باشد . ثانیا" : دادنامه با اقرار صریح و مقرون بواقع وی سازگار است و مغایر مقررات به نظر نمی رسد . لذا به استناد بند الف ماده ۴۵۵ قانون آیین دادرسی کیفری رای بر تائید دادنامه معترض عنه صادر می گردد . این رای قطعی است.

شعبه ۶۳ دادگاه تجدیدنظر استان تهران - رئیس و مستشار و مستشار

حبیب محمدعلی زاده اشکلک - علی اکبر صادقی- اسد اله هادوی

مواد مرتبط