رای دادگاه درباره ایجاد مزاحمت برای بانوان (دادنامه شماره ۹۲۰۹۹۷۰۲۲۰۹۰۰۲۶۴)

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
رای دادگاه تجدیدنظر شماره
شماره دادنامه۹۲۰۹۹۷۰۲۲۰۹۰۰۲۶۴
تاریخ دادنامه۱۳۹۲/۰۳/۱۹
نوع رأیرأی شعبه
نوع مرجعدادگاه تجدیدنظر استان
گروه رأیرای کیفری
موضوعایجاد مزاحمت برای بانوان
قاضیموسوی
محمدی
احمدی شهربابک

چکیده دادنامه و رای دادگاه درباره ایجاد مزاحمت برای بانوان: مزاحمت برای بانوان به وسیلۀ تلفن مشمول جرم مزاحمت تلفنی است.

رأی دادگاه بدوی

در خصوص اتهام آقای م.الف. با وکالت خانم الف.الف. دایر بر ۱) فحاشی ۲) مزاحمت جهت خانم الف.الف. ۳) تهدید و ۴) مزاحمت تلفنی موضوع شکایت آقا و خانم ع. و الف. شهرتین الف. با عنایت به شکایت شکات، و دلایل منعکس در کیفرخواست صادره از دادسرای ناحیه ۱۸ تهران به شماره۹۰/۱د/۱۴۳۰ مورخ ارتکاب بزه انتسابی از نظر دادگاه محرز و مسلم می باشد لذا دادگاه به استناد مواد ۶۴۱، ۶۱۹، ۶۰۸ و ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی و با لحاظ شق ۲ ذیل ماده ۳ قانون وصول برخی از درآمدهای دولت و مصرف آن در موارد معین و ماده ۱۴ قانون تأسیس شرکت مخابرات وی را به ترتیب جرایم احصائی به تأدیه یک میلیون ریال، /۰۰۰/۰۰۰/۳ ریال، /۰۰۰/۰۰۰/۳ ریال جزای نقدی و نیز تحمل ۹۱روز حبس و قطع مکالمه تلفنی به مدت یک هفته محکوم می نماید. رأی دادگاه حضوری و ظرف بیست روز پس از ابلاغ، قابل تجدیدنظرخواهی در محاکم تجدیدنظر استان تهران می باشد.

دادرس شعبه ۱۱۴۰ دادگاه عمومی جزایی تهران احمدی شهربابک

رأی دادگاه تجدیدنظر استان

در خصوص تجدیدنظرخواهی خانم الف.الف. به وکالت از آقای م.الف. نسبت به دادنامه شماره ۰۱۲۱۸ مورخ ۲۰/۱۲/۹۰ شعبه ۱۱۴۰ دادگاه عمومی جزایی تهران که به موجب آن موکل تجدیدنظرخواه به اتهامات ۱ فحاشی به پرداخت مبلغ یک میلیون ریال جزای نقدی در حق دولت ۲ مزاحمت به بانوان به پرداخت مبلغ سه میلیون ریال جزای نقدی ۳ از بابت تهدید به پرداخت مبلغ سه میلیون ریال جزای نقدی و ۴ به لحاظ مزاحمت تلفنی به تحمل ۹۱ روز حبس و قطع مکالمه تلفنی به مدت یک هفته محکومیت یافته با تقدیم درخواست تجدیدنظرخواهی نسبت به رأی صادره اعتراض کرده که دادگاه با بررسی محتویات پرونده توجها به سوابق اختلافات و پرونده های متعدد و عدم ارائه دلیل از ناحیه تجدیدنظرخواه محترم که موجبات نقض دادنامه معترض عنه را فراهم آورد ضمن رد تجدیدنظرخواهی به عمل آمده به استناد ماده ۲۵۰ قانون آیین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب در امور کیفری به لحاظ این که اولا مزاحمت صورت گرفته با تلفن متعلق به آقای م.الف. نبوده تلفن غیر بوده که در اختیار نامبرده قرار گرفته قطع تلفن فاقد وجاهت قانونی است. ثانیا مزاحمت به بانوان موضوع ماده استنادی دادگاه بدوی غیر از مزاحمت تلفنی می باشد مخصوصا بر این که عمل ارتکابی فعلی واحد است که دارای عناوین مختلف است. فلذا با وصف مراتب مذکور با حذف قطع مکالمه تلفنی به مدت یک هفته و هم چنین پرداخت مبلغ سه میلیون ریال مجازات مزاحمت بانوان که در دادنامه ذکر شده از متن دادنامه به استناد بند الف از ماده ۲۵۷ قانون آیین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب در امور کیفری دادنامه صادره را تأیید و استوار می نماید. این رأی قطعی است.

رئیس شعبه ۹ دادگاه تجدیدنظر استان تهران مستشار دادگاه

موسوی محمدی

مواد مرتبط