ماده 105 قانون اجرای احکام مدنی: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
'''مبحث نهم _ صورت‌برداری اموال غیرمنقول'''
'''مبحث نهم _ صورت‌برداری اموال غیرمنقول'''


'''ماده 105 قانون اجرای احکام مدنی''': دادورز (‌مامور اجرا) پس از توقیف اموال غیر منقول صورت اموال را تنظیم و نسخه‌ای از آن را به محکوم‌علیه ابلاغ می‌نماید تا اگر‌شکایتی داشته باشد ظرف یک هفته کتباً به قسمت اجراء تسلیم دارد. مدیر اجرا به شکایات مزبور رسیدگی و در صورتی که شکایت وارد باشد صورت‌مشخصات مال توقیف شده را اصلاح یا تجدید می‌نماید.
'''ماده 105 قانون اجرای احکام مدنی''': [[دادورز]] (‌[[مامور اجرا]]) پس از [[توقیف کردن|توقیف]] [[مال|اموال]] [[مال غیرمنقول|غیرمنقول]] [[صورت اموال]] را تنظیم و نسخه‌ای از آن را به [[محکوم‌علیه]] [[ابلاغ]] می‌نماید تا اگر‌ شکایتی داشته باشد ظرف یک هفته کتباً به [[قسمت اجرا]]ء تسلیم دارد. [[مدیر اجرا]] به شکایات مزبور رسیدگی و در صورتی که شکایت وارد باشد صورت‌مشخصات مال توقیف شده را اصلاح یا تجدید می‌نماید.
{{مواد قانون اجرای احکام مدنی}}
 
== توضیح واژگان ==
 
== منابع ==
{{پانویس}}{{مواد قانون اجرای احکام مدنی}}


[[رده:تنظیم صورت اموال]]
[[رده:تنظیم صورت اموال]]

نسخهٔ ‏۲۶ ژوئن ۲۰۲۳، ساعت ۱۸:۰۳

مبحث نهم _ صورت‌برداری اموال غیرمنقول

ماده 105 قانون اجرای احکام مدنی: دادورز (‌مامور اجرا) پس از توقیف اموال غیرمنقول صورت اموال را تنظیم و نسخه‌ای از آن را به محکوم‌علیه ابلاغ می‌نماید تا اگر‌ شکایتی داشته باشد ظرف یک هفته کتباً به قسمت اجراء تسلیم دارد. مدیر اجرا به شکایات مزبور رسیدگی و در صورتی که شکایت وارد باشد صورت‌مشخصات مال توقیف شده را اصلاح یا تجدید می‌نماید.

توضیح واژگان

منابع