ماده 157 قانون ثبت اسناد و املاک: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(یک نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط یک کاربر دیگر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
'''ماده 157 قانون ثبت اسناد و املاک''': [[آیین‌نامه‌]]<nowiki/>های اجرایی این قانون را وزارت دادگستری تهیه و تصویب خواهد کرد.
'''ماده 157 قانون ثبت اسناد و املاک''': [[آیین‌نامه‌]]<nowiki/>های اجرایی این [[قانون]] را [[وزارت دادگستری]] تهیه و تصویب خواهد کرد.


 
* [[ماده 156 قانون ثبت اسناد و املاک|مشاهده ماده قبلی]]
چون به موجب قانون دوم آبان ماه ۱۳۱۰ « وزیر عدلیه مجاز است کلیه [[لایحه|لوایح]] قانونی را که به مجلس شورای ملی پیشنهاد می نماید پس از تصویب کمسیون قوانین عدلیه به موجب اجرا گذارده و پس از آزمایش آنها در عمل نواقصی را که در ضمن جریان ممکن است معلوم شود رفع و قوانین مزبوره را تکمیل نموده ثانیا برای تصویب به مجلس شورای ملی پیشنهاد نماید» علیهذا (‌قانون ثبت اسناد و املاک) مشتمل بر یک صد و چهل و دو‌ ماده که در تاریخ بیست و ششم اسفند ماه یکهزار و سیصد و ده شمسی به تصویب کمسیون قوانین عدلیه مجلس شورای ملی رسیده قابل اجراست.


== توضیح واژگان ==
== توضیح واژگان ==

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۰ دسامبر ۲۰۲۳، ساعت ۱۴:۱۱

ماده 157 قانون ثبت اسناد و املاک: آیین‌نامه‌های اجرایی این قانون را وزارت دادگستری تهیه و تصویب خواهد کرد.

توضیح واژگان

آیین نامه: مقررات کلی نوعی که توسط مقامات عالی اجرایی همچون هیأت دولت، وزیران و ...، در اجرای قانون و یا در جهت تسهیل اجرای قانون وضع می گردد را آیین نامه می گویند.[۱]

منابع

  1. غلامحسن مزارعی. جهات ابطال مصوبات دولت در دیوان عدالت اداری و شورای نگهبان. چاپ 1. خرسندی، 1392.  ,شماره فیش در پژوهشکده حقوق و قانون ایران: 6650944